Táskák, kiegészítők a kedvenc márkák bűvöletében
  2024-08-30 19:52:22

Táskák, kiegészítők a kedvenc márkák bűvöletében

Éppen ezért szeretnénk felkelteni most az érdeklődést néhány megbízható és stílusos újdonság iránt! Íme, néhány általunk kedvelt márka!

Női táska kedvenceink

A Gabol már nagyon régóta szerepel a webshopunk kínálatában. Róluk azt érdemes tudni, hogy egy folyamatosan megújuló innovatív márkáról van szó. A gyártó folyamatosan követi a különféle nemzetközi trendeket, így mind fazonban, színben és anyagban is mindig sikerül egy-egy új kollekcióval előrukkolnia. Ez idén sincs másképp, ugyanis a trendi megjelenés mellett nagy hangsúlyt fektettek a környezettudatosságra, sok női táska PVC mentes anyagból készül, amely azonban csodás finom bőr hatást kelt!

női táska, Gabol

A Gabol Cloe kollekció minden darabja követi a manapság rendkívül trendi letisztult táska dizájnt, a geometriai anyagmintával és szuper belső kialakítással. Ez az a kollekció, amely mind a sportos, mind pedig a komolyabb, irodai hétköznapokra is tökéletesen megfelelő!

Szintén figyelemreméltó a Gabol India sorozat, amely színét és fazonjait tekintve is kellemes, üde benyomást kelt, őszre és tavaszra egyaránt szuper kiegészítő lehet.
Mindkét kollekciónak része a klasszikus női táska és a hátizsák is. Ugyanígy a legfrissebb Gabol Nadine kollekcióban is megtalálhatóak ezek a fazonok, sőt a világoslila színű terméksorozat kifejezetten különleges a női táskák között. Ez a szín igazán kellemes a szemnek, nyugtatja a lelket, egyúttal igen feltűnő is lehet egy klasszikusabb színösszeállítású outfithez.

Bőröndök és kabinbőröndök

Ha már kedvenc márkáinkról van szó, akkor elkerülhetetlen téma az utazás! Gladiátor bőröndök, kabinbőröndök szintén jó ideje fontos részét képezik a kínálatunknak. A klasszikus puhafedeles bőröndökön kívül, rendkívül széles választékban vannak keményfedeles bőröndök is a Gladiátor márkától. Ha színes és megbízható útitársra van szükséged, akkor ez a márka biztosan jó választás. Minden méretben kapható, tehát fedélzeti bőrönd, kabinbőrönd, de sima, feladható poggyász méretű bőröndök is részei a választéknak.

bőrönd, kabinbőrönd, wizzair méretű táska

A Roncato márka termékei között pedig kifejezetten WizzAir méretű bőröndöket is találhatunk a hagyományos és már ismert fazonokon és méreteken kívül. A Roncato úgynevezett „light” bőröndjei extrakönnyűek, így a túlsúly miatt sem kell aggódnunk, ha repülővel utazunk!

kabinbőrönd, bőrönd, kabintáska

Esernyők

Kinek ne jönne jól egy vihar-és szélálló esernyő? A Doppler márka esernyői között ilyet is találhatunk! A termékek nagy részét szélcsatornában tesztelik, így erős szél és vihar esetén sem mennek tönkre. Akár férfi, akár női esernyőt szeretnénk, legyen automata ernyő, vagy félautomata esernyő, a Doppler tesztelt és megbízható termékeinek, színes választéka biztosan meggyőzi még a szkeptikusabb esernyővásárlókat is. Könnyű váz, speciális ötvözet, amely stabil és strapabíró is egyben. Bár sokan még mindig nem helyeznek nagy hangsúlyt a megfelelő esernyő kiválasztására, azért a manapság oly jellemző szélsőséges időjárás mellett jó, ha mindig van nálunk egy ilyen szuper esernyő!

esernyők

Bevásárlótáskák

Természetesen a mindennapokról sem feledkezhetünk meg! Manapság már nem ciki vagy “öreges” egy kerekes bevásárlótáska! A Punta színes és trendi gurulós bevásárlótáskáival könnyedén és szó szerint gördülékenyen megy majd a bevásárlás. Nem kell aggódni, a derekunk, hátunk miatt, hiszen csupán húzni kell, így óriási segítség lehet egy-egy nagyobb bevásárlás során! A különféle méretben és színben, valamint mintával készült termékek már csak praktikus kialakításuk miatt is jó választásnak bizonyulnak. Egyes darabok vállon és kézben is vihetők.

bevásárlótáska, gurulós bevásárlótaska
Persze nem csak a nagybevásárlásra kell gondolnunk! A mindennapokban is jól jön egy olyan bevásárlótáska, amely elfér a táskánkban is. A Punta Paris táskái pont ilyenek! Kis helyen is elférnek, így minden nap magunkkal vihetjük. Nem kell plasztik szemetet gyártanunk, ha mindig kéznél van egy ilyen bevásárlótáska! Ha esetleg koszos, vagy foltos lesz, simán bedobhatjuk a mosógépbe és voila, már mehetünk is vele bevásárolni.
Reméljük, hogy sikerült felkelteni az érdeklődést néhány minőségi márka iránt, válaszd ki közülük újabb kedvenc kiegészítődet!