Kézi nyitású női esernyő

Kézi nyitású női esernyők széles választéka: egyszínű, mintás, elegáns, vagy sportos stílusú manuális esernyők hölgyeknek, megbízható, strapabíró szerkezettel.

Tekintsd meg választékunkat!
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Esős, szeles, viharos időben jól jön egy stabil, strapabíró esernyő! Ha minőségi esernyőt keresel, vagy márkás esernyő választékból szeretnél válogatni, akkor jó helyen jársz. A Batyu.hu választékában kézi nyitású női esernyő termékpaletta modern és stílusos esernyői várják a vásárlókat.

Ezek a rendkívül különleges női esernyők trendi színekben és mintákban pompáznak, igazán szuper kiegészítői lehetnek az esős napoknak. Sőt! Többségük a szeles, viharos időben is kiválóan funkcionál, hiszen doppler esernyő kínálatunkból a Doppler Zero 99 viharálló esernyőket 80km/h-s szélcsatornában tesztelték. A Doppler női esernyő választék a Batyu.hu-n valóban igen széles, mind színben, mintában, mind pedig funkcionalitást tekintve széles a paletta.

Ha különleges eseményre, esetleg esküvőre készülsz, akkor a klasszikus fehér esernyő a legjobb választás, ha pedig a hétköznapokra szeretnél női esernyőt, akkor rengeteg szín és minta áll rendelkezésre. A színes esernyők közül a piros esernyő például mindig jó választás, de pasztell, vagy élénk, vidám, tavaszi színek körül is választhatsz, mint például az élénk zöld, vagy élénk kék és lila árnyalatok.

Különleges esernyő kínálatunk könnyű, strapabíró női esernyőket tartalmaz, amelyek kis méretüknek köszönhetően a női táskákban jól elférnek, ezáltal praktikus kiegészítők a mindennapokra.