Kozmetikai táska

Kozmetikai táskák, beauty táskák, neszesszerek.
Vásárolj 15e Ft felett ingyenes házhozszállítással.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Nézzen körül kozmetikai táska, neszesszer választékunk között! A Batyu.hu oldalon minden utazó kozmetikai táska típusból találhat megfelelőt. Méret és praktikum szempontjából is sokféle pipere táskából választhat. De arra is van megoldásunk, ha valaki sok pipere termékkel szeret útnak indulni, vagy csak pár fontosabb dolgot vinne magával. Persze az sem mindegy, ha külön vagy a bőrönben szeretjük vinni a kozmetikai táskát, nekünk erre is van megoldásunk!

Az utazás során, a kozmetikai, higiéniai, test és arcápolási termékeink, kiegészítőink elhelyezése különösen fontos. Senki sem szeretné, hogy az elpakolt krémek, parfümök, sminkcuccok kiömöljenek és a ruhákon landoljanak. Tehát az a célunk, hogy biztonságosan, elkülönítve tároljuk ezeket a termékeket. Erre adunk megoldást a Batyu.hu-n található kozmetikai táska választékkal!

Termékeink között megtalálható keményfedeles kozmetikai táska és puhafedeles kozmetikai táska kínálat mellett hagyományos neszesszerek is megtalálhatók. Természetesen kedvezünk a hölgyeknek és az uraknak is, hiszen a női kozmetikai táska paletta mellett férfi kozmetikai táskákat is ajánlunk.

Akár visszafogott, akár élénk színben szeretne utazásához nesszeszert, kozmetikai táskát választani, itt jó helyen jár! Csodás púderszíntől egészen a pirosig, vagy a visszafogottabb sötétkéktől a hagyományos feketéig mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő változatot.

Környezetvédőknek például különösen ajánlott a Gabol Week Eco neszesszer, amely ökológiailag fenntartható eljárással készült termékcsalád része és anyaga 100% újrahasznosított PET palackokból áll. 

Továbbra is népszerű nálunk a Roncato kozmetikai táska, amely egy nagyon praktikus, többrekeszes puhafedeles kozmetikai táska. Ha nagy kozmetikai táska után kutat, akkor is érdemes végigpörgetni termékeinket!

Akik sokat utaznak azoknak fontos tudni, hogy kozmetikai táskáink egy részére a gyártó garanciát vállal, ezeket minden esetben feltüntetjük az egyes termékek leírásánál.