Iskolatáska

Iskolai hátizsákok, iskolatáskák széles választéka: ergonomikus modellek, gurulós hátizsákok, színes, modern termékek
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenes házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

A sikeres iskolakezdés fontos feltétele egy tuti jó hátizsák, amely persze nemcsak színében, hanem kialakításában is kényelmes. Ez az elsősöknél kiemelten fontos, hiszen még csak most kezdik az iskolát, valószínűleg még ha nem is kell minden nap könyveket vinniük, épp elég az uzsonnástáska, kulacs, tolltartó, tornazsák cipelése. Ezért persze az is lényeges, hogy többrekeszes legyen az iskolai hátizsák, mert a cipzáras részek például óvják a féltettebb „kincseket”, kabalát, kulcstartót és még sorolhatnánk. A különféle zsebekben tárolhatóak a füzetek, könyvek, üzenőfüzet és egyéb fontos kellékek.

Iskolatáska elsősöknek? Iskolatáska nagyoknak? Iskolatáska lányoknak? Vagy iskolatáska fiúknak? Nálunk mindent megtalál. Minden szülőnek dilemma az iskolakezdés, főleg, ha kisebb a gyermek, netán most kezdi az iskolát, azaz kiselsős lesz. A kisgyerekeknél kiemelten fontos a praktikum és az, is, hogy könnyű legyen az iskolatáska, hiszen előfordul, hogy gyermekünknek sokat kell cipekednie. Új és régi modellek is várják vásárlóinkat, akinek már bevált egy fazon, vagy kialakítás, válassza ismét azt a termékcsaládot! Aki pedig valami újat szeretne, széles és színes választékunkból bátran válogathat.

Jó, ha már időben, nyár közepén gondolunk az iskolakezdésre, egyrészt több termék áll még rendelkezésre, másrészt van időn átgondolni, hogy melyik termék lesz a legmegfelelőbb gyermekünk számára. De persze az iskolaév kellős közepén is előfordulhat, hogy tönkremegy, eltűnik gyermekünk iskolatáskája, hátizsákja, ezért újat kell választanunk. Érdemes a Batyu.hu-n körülnézni, mert számos újdonság, új termék került és kerül folyamatosan kínálatunkban. Tökéletes kialakítás, egyedi design és ideális ergonómia jellemzi ezeket az új iskolatáskákat hátizsákokat. Gyermeke biztosan kényelmesen és praktikusan pakolhat ezekbe a hátizsákokba. Anyag tekintetében is tökéletes választás lehet bármelyik iskolatáskánk, mivel könnyen tisztíthatóak, legtöbbjük alja víztaszító réteggel kezelt, így nem ázik át, és egyszerűen tisztán tarthatjuk.

Iskolatáska elsősöknek, iskolakezdéshez, vagy iskolatáska felsősöknek? Nálunk igen széles a választék! A Batyu.hu-n iskolatáska szettek is kaphatók (tolltartóval, uzsonnás táskával), amelyek azonos designban, színben készültek, tehát nem kell külön összeválogatni az egyes kiegészítők, mert egy komplett szettet vásárolhatunk meg. Iskolatáska szettek fiúknak és iskolatáska szettek lányoknak egyaránt megtalálhatók kínálatunkban.
Ugyanígy gurulós iskolatáska lányoknak, vagy gurulós iskolatáska fiúknak is része termékpalettánknak. Futball rajongó fiúknak focis iskolatáska is kapható. A lányokat vidám, élénk színek, szivárványos minták várják.

Sőt a Batyu.hu-n létezik gurulós hátizsák gyerekeknek, tehát nem kell azon aggódnia, hogy iskolás gyermeke túl sokat cipel, nyugodtan válogasson a Gabol gurulós hátizsákok közül! Kíméli a hátat, gerincet, nem terheli a derekat, a hosszú nap végén, kényelmesen húzható.
Iskolatáskáink, hátizsákjaink túlnyomó része ergonomikus kialakítású, tehát szivacsos hátrésszel, állítható szintén szivacsos vállpántokkal rendelkeznek. Az ergonomikus iskolatáska biztosítja gyermeke kényelmét, védi gerincét és vállait. Tehát az ergonomikus iskolatáska elsősöknek a legjobb választás! Kialakítástól függetlenül persze színes hátizsák kínálatunk mind fiúknak, mind lányoknak kedvez.

Termékeink között nagyon népszerűek a Gabol hátizsákok, amelyek tartós, strapabíró anyagból készültek, így hosszútávon is jó választásnak is bizonyulnak! Kollekcióinkat folyamatosan bővítjük, így érdemes rendszeresen ellátogatni weboldalunkra!