Bevásárló táska

Bevásárló táskák minden változatban és minden korosztálynak. Legyen szó napi bevásárlásról, vagy nagybevásárlásról, az egyszerű összehajtható bevásárló táskákon át egészen a gurulós bevásárló táskákig itt minden megtalálható.

Vásárolj 15e Ft felett és megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk. 1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Manapság egyre divatosabbak a különféle, tartós anyagból készült bevásárló táskák. A fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében már nem használunk naponta műanyag szatyrot, hanem inkább arra törekszünk, hogy legyen egy vagy kettő kifejezetten bevásárlásra rendszeresített táskánk.

A Batyu.hu-található bevásárló táska választékban fellelhető a mindennapos vásárlásra alkalmas, kisebb, összehajtható bevásárló szatyor, de a nagyobb űrtartalmú, heti bevásárláshoz alkalmas gurulós bevásárló táska is.

Szép, színes női bevásárló táska termékek mellett a letisztultabb férfi bevásárló táska gurulós verziója is megtalálható. A mai modern gurulós húzós bevásárlókocsi, többrekeszes, cipzáras és kényelmesen hordható, egy részük szerkezetükből következően kézben és vállon is vihető. A Batyu.hu kínálatában rendkívül népszerű Punta bevásárló táska gurulós változata egyszerre elegáns és praktikus.

Válogasson a Batyu.hu bevásárló táskái közül!