Bőrönd

Válogass bőröndjeink között! A legmodernebb anyagokból, fantasztikus színekben, különféle méretekben több ezer darabos készlettel állunk rendelkezésedre. Keményfedeles bőrönd, puhafedeles bőrönd, kabinbőrönd, bőrönd szettek. Klasszikus vagy egyedi színt választanál? Itt megtalálod álmaid bőröndjét, amely nemcsak trendi, hanem praktikus is! Válassz hosszú távra útitársat!

Vásárolj 15e Ft felett és bőröndödet ingyen házhoz szállítjuk!
Hamarosan utaznál? 1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Válogasson a Batyu.hu oldalán található utazó bőröndök közül! Akár hosszabb, akár rövidebb utazásról legyen szó, bármilyen alkalomra és távolságra megfelelő méretű és fazonú bőröndök közül választhat. A színek tekintetében is érdemes a kínálatból szemezgetni, mert vannak igazán különleges és egyedi darabok.

Legyen akár keményfedeles bőrönd, vagy gurulós puhafedelű bőrönd, kínálatunkban mindent megtalál, a részletes termékleírásoknak köszönhetően pedig könnyebben dönthet a megfelelő darab megvásárlásáról. Némelyik bőröndükre a gyártó hosszabb garanciát vállal, amennyiben sokat utazunk érdemes ez alapján is keresgélni a termékek között.

A puhafedeles bőröndök legnagyobb előnye az, hogy önmagukban, pakolás nélkül is rendkívül kis súllyal rendelkeznek. Üres állapotukban alig nyomnak 2-3 kilogrammot, míg egy keményfedeles bőrönd akár 5-6 kg is lehet. A kis súlyú, puhafedeles bőröndök kényelmesebb és könnyebb megoldásnak tűnnek, ha szeretnénk elkerülni a felesleges túlsúly okozta macerát. Ráadásul a puhafedeles bőröndök verhetetlenek, ha arról van szó, hogy a lehető legtöbb holmit passzírozzuk be egy utazáshoz. Kevesen tudják, de több zsebbel vannak felszerelve, mint keményfedelű társaik és ezeket maradéktalanul kihasználhatjuk. A puhafedeles bőröndök kimondottan jól funkcionálnak fedélzetre felvihető poggyászként. Egyértelműen rugalmasabban alkalmazkodik a fedélzeten lévő poggyásztárolóhoz és a többi poggyászhoz is, amelyek már a tárolóban vannak.

Igazán tartós bőröndöt szeretnél, amely biztosan túléli a repülés során gyakran előforduló durva bánásmódot? Válassz a műanyag, keményfedeles bőröndök közül! Ezek a bőröndök különlegesen kialakított kemény felülettel rendelkeznek (általában ABS, polikarbonát vagy alumínium), amely megbízhatóan védi a bőrönd törékeny, vagy kényes tartalmát is. Ráadásul könnyen karbantartható, mosható ez a bőrönd típus: elég egy nedves szivaccsal letörölni. Továbbá kialakítása véd a nagy mechanikai ellenállástól, vízálló, alacsony karbantartási igénnyel. A keményfedeles bőröndök mindenképpen ideálisak a törékeny tartalmak szállítására.

Pár napos utazásra ajánljuk kabin méretű bőröndjeinket, amelyek speciális méretüknek köszönhetően a legtöbb légitársaság fedélzetére felvihetők. Így felesleges attól tartanunk, hogy poggyászunkat elveszti a légitársaság útközben. A kézipoggyász bőrönd rendkívül praktikus, amennyiben csak néhány napra szeretnénk pakolni, belső elrendezése lehetővé teszi, hogy minél hatékonyabban tudjunk csomagolni az utazásra. Kisméretű poggyászaink között gurulós puhafedeles bőrönd, illetve keményfedeles bőrönd, - amely szintén gurulós - is megtalálható.

Hosszabb utazásra természetesen nagyobb méretű gurulós bőrönd az ideális, aki viszont szereti, ha poggyásza rendezett és egységes, az választhatja a 3db-os bőrönd szett által nyújtott kényelmet és előnyöket. Ebben a variációban minden utazáshoz szükséges méret megtalálható, mégpedig egyforma fazonban, színben és anyagban. A kicsi bőrönd speciális méretének köszönhetően a legtöbb légitársaság fedélzetére felvihető. A közepes és a nagyméretű bőrönd pedig bővíthető, szóval, ha nem korlátoz minket szigorú súlyhatár, akkor még az utazás során vásárolt ajándékok is elférnek visszafelé.

Egyedi, színes bőrönd, vagy mintás bőrönd? Szintén jó helyen jár! Ezek a csajos bőröndök garantáltan vidám hangulatot csempésznek az utazásba, sőt, nem kell sokat keresgélni, poggyászunkat tuti, hogy elsőként találjuk meg a reptéri szalagon. Ha már valaki többször járt úgy, hogy más bőröndjét akarta elvinni, vagy az övét tévesztették össze egy másik utaséval, akkor a legjobb választás egy élénk, színes bőrönd.

Válogasson kedvére a Batyu.hu kínálatában. Női bőrönd, vagy, férfi bőrönd, itt biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb változatot!