Bőrtermékek

Valódi bőrből készült termékek a bőr táskától, az üzleti táskán át egészen a pénztárcáig.
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Exkluzív kínálatunkban elegáns bőrtermékeket is találhatnak vásárlóink! Ezek közül különösen népszerűek a Rosme és Roncato bőrtermékei, amelyek igényesen kialakított, praktikus darabok. Férfi bőr pénztárca választékunkban szintén nagyon szép termékek közül lehet válogatni, ezek a férfi pénztárcák több rekesszel, kártyatartóval, aprótartóval rendelkeznek. De van külön bőr kártyatartónk is!

Férfi üzleti táska kínálatunk elegáns darabjai a férfi bőr aktatáska, valamint férfi bőr laptoptáska is. Az urak természetesen utazótáskát és válltáskát is találhatnak bőrből és ha már szóba került az üzlet: figyelmükbe ajánljuk az igen praktikus bőr irattartó mappát is, amely rendkívül kényelmes, ha csak kevés iratot, dokumentumot szeretnénk magunkkal vinni egy-egy tárgyalásra, meetingre.

Természetesen a hölgyeknek is tartogatunk meglepetést, ők is választhatnak az elegáns bőrtermékek közül. Rendkívül népszerűek a Batyu.hu kínálatában az egyedi női pénztárcák, ugyanis női bőr pénztárca választékunkban piros női pénztárca is megtalálható!