Utazó- és sporttáska

Utazó- és sporttáskák a legkülönbözőbb színekben és méretekben. Exkluzív férfi bőr utazótáska, elegáns női utazótáska szintén megtalálható választékunkban.
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Az utazótáska, sporttáska kiváló választás abban az esetben, ha rövid utazásra készülünk, de akár hosszabb utazáshoz, egy nagyobb bőrönd kiegészítőjeként is rendkívül praktikus, A Batyu.hu-n található utazótáska, sporttáska választékból megtalálhatja ideális méretű és kialakítású poggyászát. Ha repülővel szeretne utazni táskáink között találhat kifejezetten a kabintérbe felvihető kabintáskát, kis utazótáskát is.

Amennyiben elegánsabb, exkluzívabb terméket választana, kínálatunkban férfi bőr utazótáska is megtalálható, amely belső kialakításának köszönhetően kifejezetten alkalmas üzleti utakra. A puha tapintású marhabőr utazótáska egy cipzáras főrekesszel rendelkezik, melyben egy további cipzárazható zseb, illetve telefon-, toll-, és irattartó van elhelyezve.

Utazótáska kínálatunkban hölgyek is megtalálják a számításukat! Kifejezetten divatos és figyelemfelkeltő a piros női utazótáska, ezt a feltűnő poggyászt biztosan nem lehet elhagyni! Sőt, az irataink, dokumentumaink miatt sem kell aggódnunk, mert az utazótáska két elülső cipzáras rekesze megkönnyíti a fontosabb iratok gyors elérését. Ez az elegáns női utazótáska tehát jó választás a divat és praktikum kedvelőinek.

Nézzen körül termékeink között és válasszon egy Ön számára megfelelő utazótáskát, vagy sporttáskát!