Laptophátizsák

Laptophátizsákok különböző méretű laptopokhoz. Elegáns, bőr, vagy sportosabb vízálló laptophátizsákok, különféle színekben és fazonokban, férfiaknak, nőknek egyaránt. Bővíthető rolltop hátizsákok széles választéka.
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Aki szeretne valamivel sportosabb, lazább és egyben kényelmesebb kiegészítőt kedvenc laptopjának, választhat egy szuper laptophátizsákot. Nemcsak praktikus, de egyben a derekunkat, hátunkat is kíméli, ha a válltáska helyett inkább hátizsákot választunk. Lazább hétköznapokon és lezserebb öltözethez remekül passzolnak ezek a hátizsákok, nem beszélve arról, hogy mind anyag-variációkban, mind pedig színek tekintetében nagy a választék a Batyu.hu-n!

Persze a laptop hátizsákok közül is lehet az elegánsabb bőr laptop hátizsák mellé letenni voksunkat, vagy választhatunk egy lezserebb, strapabíró vízálló laptop hátizsákot praktikus tulajdonságai miatt.

A női laptop hátizsákok rendkívül élénk színekben és szintén széles választékban állnak rendelkezésre. Olyan szép tavaszi és nyári színek és minták közül választhatnak a hölgyek, mint például a halványzöld, púderszín, vagy virágmintás változat. Laptop hátizsákjaink egy része ún. rolltop hátizsák, ami azt jelenti, hogy bővíthetősége miatt magasabb/nagyobb tárgyakat is tárolhatunk benne.