Iskolatáskák

Iskolatáskák, iskolai hátizsákok, ergonomikus és gurulós hátizsákok.
Vásárolj 15e Ft felett ingyenes házhozszállítással.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

A sikeres iskolakezdés fotnos záloga egy tuti jó hátizsák. Iskolatáska elsősöknek? Iskolatáska nagyoknak? Iskolatáska lányoknak? Vagy iskolatáska fiúknak? Nálunk mindent megtalál. Minden szülőnek dilemma az iskolakezdés, főleg, ha kisebb a gyermek, netán most kezdi az iskolát, azaz kiselsős lesz. A kisgyerekeknél kiemelten fontos a praktikum és az, is, hogy könnyű legyen az iskolatáska, hiszen előfordul, hogy gyermekünknek sokat kell cipekednie.

Sőt a Batyu.hu-n létezik gurulós hátizsák gyerekeknek, tehát nem kell azon aggódnia, hogy iskolás gyermeke túl sokat cipel, nyugodtan válogasson a Gabol gurulós hátizsákok közül!

Iskolatáskáink, hátizsákjaink túlnyomó része ergonómikus kialakítású, tehát szivacsos hátrésszel, állítható szintén szivacsos vállpántokkal rendelkeznek. Az ergonómikus iskolatáska biztosítja gyermeke kényelmét, védi gerincét és vállait. Tehát az ergonómikus iskolatáska elsősöknek a legjobb választás! Persze színes hátizsák kínálatunk mind fiúknak, mind lányoknak kedvez.

Termékeink között nagyon népszerűek a Gabol hátizsákok, amelyek tartós, strapabíró anyagból készültek, így hosszútávon is jó választásnak is bizonyulnak!