Iskolatáskák

Iskolatáskák, iskolatáska szettek fiúknak, lányoknak egyaránt, iskolai hátizsákok, ergonomikus és gurulós hátizsákok. Alsósoknak, felsősöknek is széles választék, márkás iskolatáskák, hátizsákok, tökéletes ergonómia.
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

A sikeres iskolakezdés fotnos záloga egy tuti jó hátizsák. Iskolatáska elsősöknek? Iskolatáska nagyoknak? Iskolatáska lányoknak? Vagy iskolatáska fiúknak? Nálunk mindent megtalál. Minden szülőnek dilemma az iskolakezdés, főleg, ha kisebb a gyermek, netán most kezdi az iskolát, azaz kiselsős lesz. A kisgyerekeknél kiemelten fontos a praktikum és az, is, hogy könnyű legyen az iskolatáska, hiszen előfordul, hogy gyermekünknek sokat kell cipekednie.

De persze az iskolaév kellős közepén is előfordulhat, hogy tönkremegy, eltűnik gyermekünk iskolatáskája, hátizsákja, ezért újat kell választanunk. Érdemes a Batyu.hu-n körülnézni, mert számos újdonság, új termék került kínálatunkban. Tökéletes kialakítás, egyedi design és ideális ergonómia jellemzi ezeket az új iskolatáskákat hátizsákokat. Gyermeke biztosan kényelmesen és praktikusan pakolhat ezekbe az iskolatáskákba. Anyag tekintetében is tökéletes választás lehet bármelyik iskolatáskánk, mivel könnyen tisztíthatóak, legtöbbjük alja víztaszító réteggel kezelt, így nem ázik át, és a tisztítása is egyszerűbb.

Iskolatáska elsősöknek, iskolakezdéshez, vagy iskolatáska felsősöknek? Nálunk igen széles a választék! A Batyu.hu-n iskolatáska szettek is kaphatók (tolltartóval, uzsonnás táskával), amelyek azonos designban készültek. Iskolatáska szettek fiúknak és iskolatáska szettek lányoknak egyaránt megtalálhatók kínálatunkban.

Ugyanígy gurulós iskolatáska lányoknak, vagy gurulós iskolatáska fiúknak is része termékpalettánknak. Futball rajongó fiúknak focis iskolatáska is kapható. A lányokat vidám, élénk színek, szivárványos minták várják.

Sőt a Batyu.hu-n létezik gurulós hátizsák gyerekeknek, tehát nem kell azon aggódnia, hogy iskolás gyermeke túl sokat cipel, nyugodtan válogasson a Gabol gurulós hátizsákok közül!

Iskolatáskáink, hátizsákjaink túlnyomó része ergonómikus kialakítású, tehát szivacsos hátrésszel, állítható szintén szivacsos vállpántokkal rendelkeznek. Az ergonómikus iskolatáska biztosítja gyermeke kényelmét, védi gerincét és vállait. Tehát az ergonómikus iskolatáska elsősöknek a legjobb választás! Persze színes hátizsák kínálatunk mind fiúknak, mind lányoknak kedvez.

Termékeink között nagyon népszerűek a Gabol hátizsákok, amelyek tartós, strapabíró anyagból készültek, így hosszútávon is jó választásnak is bizonyulnak!