Kabinbőrönd

Speciális méretű kabinbőröndök a fedélzetre. Kabinbőröndök a legmodernebb anyagokból, fantasztikus színekben. Klasszikus vagy egyedi színt választanál? Itt megtalálod álmaid bőröndjét, amely nemcsak trendi, hanem praktikus is! Válassz hosszú távra útitársat! Kabinbőröndök széles választéka szuper árakon.

Vásárolj 15e Ft felett és bőröndödet ingyen házhoz szállítjuk!
Hamarosan utaznál? 1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Hosszabb utazáshoz hasznos kiegészítőként, vagy akár pár napos, gyors kiruccanáshoz ajánljuk bőrönd választékunkból kabinbőröndjeinket. Amennyiben hosszú útra készülünk átszállásokkal, akkor érdemes kabinbőrönddel készülnünk, mert így a legszükségesebb dolgaink mindig kéznél lesznek. Akár ruhát is pakolhatunk bele pár napra, így nem kell attól tartanunk, hogy poggyászunk elkeveredése esetén nem lesz mit felvennünk. A Batyu.hu-n található kabin méretű bőröndök a legtöbb légitársaság fedélzetére kompatibilis mérettel rendelkeznek.

Választékunk nagy előnye, hogy nem kell dilemmázni a kemény és puhafedeles bőröndök között, mivel kabinbőröndjeink mindkét verzióban kaphatók! Gurulós puhafedeles bőrönd, vagy gurulós keményfedeles bőrönd? Bármelyik kabinbőrönd rendelkezésre áll, bátran lehet böngészni termékpalettánkban. Színekben is nagy a választék, ezért az élénktől egészen a diszkrét, klasszikus árnyalatok is elérhetőek.

Az élénk színek kedvelői különösen szerencsésnek érezheti magukat, ha oldalunkra látogatnak, hiszen a Batyu.hu-n van bőven választék a feltűnő árnyalatokból. Ugyanakkor trendi, modern stílusvilág is jellemzi ezeket a kabinbőröndöket.
Kisebb, rövidebb kiruccanáshoz, de hosszabb útra nagyobb bőröndjeink kiegészítőjeként is ideális egy strapabíró kabinbőrönd. Tény és való, hogy egyre divatosabbá válnak ezek a darabok, már senki sem szeret sporttáskát vinni a fedélzetre, a legtöbben manapság inkább a kabinbőröndöt választják. Ami a pakolást és elrendezést illeti, sokkal több minden elfér egy modern kabinbőröndben, mint hinnénk! A számtalan rekesz, zseb, titkos cipzáras rész gondoskodik arról, hogy ne kelljen magunkat bekorlátozni – már ami a ruháinkat illeti. Egy ilyen kicsinek tűnő bőrönd bizony csalóka lehet! Akár 4-5 napra is készülhetünk vele, amennyiben tapasztalt pakolók és utazók vagyunk. Az sem utolsó szempont, hogy utazásunk alatt is kéznél van, így bármilyen eshetőségre fel tudunk készülni, akár járatkésés, vagy a feladott poggyász eltűnése esetén is jól jöhet, ha van egy kabinbőröndünk.

Ne feledjük, hogy a kabinbőrönd az egyik legfontosabb útitársunk amikor repülővel utazunk, de figyelnünk kell a kézipoggyász méretére és súlyára is attól függően, hogy melyik légitársaságot választjuk!