Kabinbőrönd

Speciális méretű kabinbőröndök a fedélzetre. Kabinbőröndök a legmodernebb anyagokból, fantasztikus színekben. Klasszikus vagy egyedi színt választanál? Itt megtalálod álmaid bőröndjét, amely nemcsak trendi, hanem praktikus is! Válassz hosszú távra útitársat! Kabinbőröndök széles választéka szuper árakon.

Vásárolj 15e Ft felett és bőröndödet ingyen házhoz szállítjuk!
Hamarosan utaznál? 1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Hosszabb utazáshoz hasznos kiegészítőként, vagy akár pár napos, gyors kiruccanáshoz ajánljuk bőrönd választékunkból kabinbőröndjeinket. Amennyiben hosszú útra készülünk átszállásokkal, akkor érdemes kabinbőrönddel készülnünk, mert így a legszükségesebb dolgaink mindig kéznél lesznek. Akár ruhát is pakolhatunk bele pár napra, így nem kell attól tartanunk, hogy poggyászunk elkeveredése esetén nem lesz mit felvennünk. A Batyu.hu-n található kabin méretű bőröndök a legtöbb légitársaság fedélzetére kompatibilis mérettel rendelkeznek.

Választékunk nagy előnye, hogy nem kell dilemmázni a kemény és puhafedeles bőröndök között, mivel kabinbőröndjeink mindkét verzióban kaphatók! Gurulós puhafedeles bőrönd, vagy gurulós keményfedeles bőrönd? Bármelyik kabinbőrönd rendelkezésre áll, bátran lehet böngészni termékpalettánkban. Színekben is nagy a választék, ezért az élénktől egészen a diszkrét, klasszikus árnyalatok is elérhetőek.

Ne feledjük, hogy a kabinbőrönd az egyik legfontosabb útitársunk amikor repülővel utazunk, de figyelnünk kell a kézipoggyász méretére és súlyára is attól függően melyik légitársaságot választjuk!