Kerekes utazótáska

Gurulós utazótáskák, kerekes kabintáskák többféle méretben. Utazótáskák teleszkópos húzókarral, kerekekkel. Utazz kényelmesen, ne cipekedj!
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Manapság óriási népszerűségnek örvendenek a különféle utazótáskák, kabintáskák, mert ideális megoldásnak bizonyulnak mind rövid utazásokhoz, mind pedig hosszabb utakra, nagyobb bőröndök kiegészítőiként is praktikusak. Valóban igen széles a választék, a Batyu.hu-n is rengeteg termék közül lehet választani, színben, fazonban, méretben is mindenki megtalálhatja a megfelelőt.

Ugyanakkor akik nem igazán szeretnek cipekedni, vagy gerincproblémákkal küzdenek, számukra a legjobb megoldás a gurulós utazótáska, vagy a gurulós kabintáska. Sokkal kényelmesebben lehet ezekkel a szerkezetekkel közlekedni, persze többnyire oldalsó és felső fogantyús elrendezésüknek köszönhetően kézben is vihetők. Az utazótáskák gurulós verziójával könnyebb és egyszerűbb az utazás! Kiváló anyagból és praktikus elrendezéssel készült kerekes utazótáska kínálatukban valóban strapabíró termékeket találhat minden érdeklődő: ezek a darabok hosszútávon kiszolgálják tulajdonosukat.

A gurulós kabintáskák méretükből adódóan a legtöbb fapados légitársaság fedélzetére felvihetők. Ilyen termékünk például a Gabol gurulós kabintáska, amely a környezettudatosság jegyében 100%-ban újrahasznosított PET palackból készült.

Böngésszen a Batyu.hu-n és találja meg álmai utazótáskáját, kabintáskáját!