Ha a férfi utazik…
A férfiak köztudottan kevésbé bonyolítják a dolgokat, ha utazásról van szó, ugyanakkor jellemzően persze nincs is olyan sokféle ruhakombinációjuk, vagy pipere termékük, mint a hölgyeknek. De tény és való, hogy jóval racionálisabban, céltudatosabban pakol egy úr, sőt, utazási kiegészítőket is ennek megfelelően alapvetően hasznosság és elrendezés alapján választ.
Olvass tovább
A női táska divat története
A táska az a kiegészítő, amely egyáltalán nem nevezhető újkeletűnek, hiszen évezredek óta használjuk. Már a civilizáció kezdeti szakaszaiban is nagy szerepe volt a kisebb zsákoknak, amit mind a hölgyek, mind az urak szívesen használtak, többnyire az övre akasztva. De mi forradalmasította a táska divatot? Nézzünk egy kis táska történelmet!
Olvass tovább
Színes, divatos bevásárlótáskák
A bevásárlás manapság többet jelent, mint csupán az alapvető szükségletek beszerzését. Egyre inkább élménnyé válik, és ahhoz, hogy ezt az élményt kiélvezhessük, fontos a kényelem és a stílus megfelelő egyensúlya. A bevásárlótáskák, kosarak vagy szatyrok esetén már nem elegendő a praktikumra koncentrálnia a gyártóknak. A színes, divatos bevásárlótáskák mondhatni divatkiegészítőként is funkcionálnak!
Olvass tovább
A farsangi, báli szezon kiegészítői
Alig várjuk, hogy egy kis fény költözzön hétköznapjainkba, ezért minden bizonnyal örülünk egy farsangi meghívásnak. Hacsak nem beöltözős buliba, összejövetelre megyünk, komoly dilemmát okozhat, hogy mit vegyünk fel. Persze ez is alkalom és dress code függő!
Olvass tovább
Az utazóládától a modern bőröndig
Az emberiség már évezredek óta ismeri a kereket, mégis sokáig váratott magára a gurulós bőrönd megjelenése. Annyira sokáig, hogy előbb landoltunk a Holdon, minthogy szabadalmaztattuk volna a kerekes bőröndöt. A kerekekkel felszerelt utazótáskák és bőröndök koncepcióját számos kreatív elme feltalálta már a történelem során. De hogyan készült el a jól funkcionáló gurulós bőrönd?
Olvass tovább
Showing 1 to 5 of 60 (1 Pages)