Ezekre figyelj külföldi utazás előtt!
Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy utazás előtt azt érezte valamit otthon hagyott. Persze bosszantó, ha otthon marad a fürdőruha vagy a papucs, de ezek általában könnyen pótolhatók akkor is, ha megérkeztünk. Vannak azonban olyan helyzetek, amelyekre jobb felkészülni, különösen, ha idegen országba indulunk. Más kultúra, eltérő szokások. Az alábbiakra mindenképp érdemes figyelni, mielőtt külföldre utaznánk.
Olvass tovább
A legfontosabb szempontok egy laptoptáska kiválasztásánál
Napjainkban a laptopok elengedhetetlen részét képezik az életünknek, hiszen azokon nézünk filmet, szörfölünk a neten, e-mailezünk, chatelünk, dolgozunk, vagy épp tanulunk. Nagyon fontos, hogy – főleg a szállításuk során - fokozottan ügyeljünk azok megfelelő védelmére. Egy laptoptáska tökéletesen megfelelhet ennek a feladatnak, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyet választunk.
Olvass tovább
Te milyen gyakran raksz rendet a táskádban?
A hölgyek többsége a hétköznapokban nagyobb méretű táskát hord, így abban praktikusan és kényelmesen elférnek a szükséges holmik. Persze gyakran előfordul, hogy a tartalom „túlnő” a táskán. Zsebkendő, fertőtlenítő kendő, iratok, esernyő, akinek kisgyereke van különféle játékok (kisautó, lego figurák etc.) is fellelhetők egy ilyen táskában és még hosszan sorolhatnánk….
Olvass tovább
Férfi esernyők, avagy a funkcionalitás és a visszafogottság
Cikkünkből kiderül milyen szempontokat vesznek figyelembe a férfiak, mikor esernyőt választanak maguknak. A funkcionalitás, a megjelenés fontos, vagy az esernyőre öltözködési kiegészítőként tekintenek?
Olvass tovább
Esernyők hölgyeknek, avagy a praktikum és a divat
Van egy olyan tárgy, amelyet sokan minden nap magukkal visznek a táskájukban, hiszen sosem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség. Amikor először debütált ez az eszköz, akkor még kizárólag a nap elleni védekezést szolgálta, és csak jóval később társult hozzá az eső elleni védelem, mint funkció.
Olvass tovább
Showing 1 to 5 of 39 (1 Pages)