Amikor saját magunknak, vagy ajándékba eredeti bőrből készült holmit szeretnénk vásárolni, érdemes tisztában lenni a különböző bőrtípusokkal, eredetükkel, megérteni előnyeiket, hátrányaikat. Végtére is, a bőr egy állat bőre, és nem mind egyformán tartós, egyedi jellegzetességeik más-más megjelenést kölcsönöznek a belőlük készült holmiknak.
Olvass tovább
Az utasbiztosítás tipikusan az az utazási „kellék”, amire az utazások 99%-ban semmi szükség nincs, ám amikor bekövetkezik a baj, például egy baleset, egy váratlan betegség, vagy éppen bármilyen poggyászkár formájában, akkor nagyon jól jön a segítség az utasbiztosítás formájában, amit utazás előtt itthon, ma már nagyon kényelmesen, akár online is megköthetünk.
Olvass tovább
A bőrtáska időtálló értéket jelent, feltéve, ha gondot fordítunk a napi és heti szintű karbantartásra és a rendszeres tisztításra, ápolásra. Hogy mit is jelent ez pontosan? Cikkünkben megtalálja a válaszokat eddig talán meg sem fogalmazott kérdéseire!
Olvass tovább
Akik rendszeresen vendégei a világ különböző reptereinek, azoknak bizonyára ismerős az a látvány, amikor az utasok közül néhányan a „check-in” ellenőrzés előtt lázasan pakolják át a bőröndök és a kézipoggyász, tartalmát azért, hogy azok megfeleljenek adott légitársaság előírásainak.
Olvass tovább
Ma már a bőröndökből is akkora a választék, annyi féle típus kapható a legkülönbözőbb extrákkal, hogy a nagyobb értékű, hosszabb távra szóló vásárlások előtt mindenképpen érdemes alaposan tájékozódni az adott termékről.
Olvass tovább
  • 1
  • 2
Showing 1 vége 5 of 9 (1 Pages)