Hasznos és trendi ajándéktippek férfiaknak
Az ünnepekhez közeledve egyre fontosabb lesz ötletelni azon, hogy mit vegyünk férfi családtagjainknak, barátainknak, párunknak. Ez bizony akár okozhat is némi fejtörést, hiszen a férfiaknak valóban nehezebb ajándékot választani. Ez egyrészt azért van így, mert talán kevesebb dologból választhatunk, másrészt pedig sokszor borzasztó nehéz a férfiak ízlésének megfelelni. Éppen ezért jó, ha alaposan ismerjük azt, akit szeretnénk megajándékozni.
Olvass tovább
Elegáns és praktikus ajándékötletek hölgyek számára
Hamarosan elérkezünk az évnek ahhoz az időszakához, amikor az ajándékozás nem csak örömet, de számos kihívást is rejt magában. Karácsony közeledtével egyre fokozódik a nyomás, hogy kit milyen ajándékokkal lepjünk meg. Mutatunk pár tippet, hogy egyszerűbb és gyorsabb legyen az ajándékvásárlás!
Olvass tovább
A geometriai formák az elegáns női design részei
A geometriai formák a divatban időről időre előtérbe kerülnek, és nem véletlenül. A divattervezők inspirációjának forrásai rendkívül változatosak. Érkezhet a művészetekből, a természetből, de inspirálódhatnak a technológia vagy épp a matematika világából is. A divattervezés nemcsak a megjelenés, hanem a kreativitás és az önkifejezés színtere is, ahol a tervezők merészen kísérletezhetnek az inspirációból merített ötletekkel.
Olvass tovább
Hogyan hatnak ránk a színek és a textúrák?
Egyesek szerint még az állatvilágból hozzuk, hogy a különböző színek erősen befolyásolják az érzéseinket és a hangulatunkat. Ez valószínűleg összefügg a természetközeliséggel, a természet ciklikus változásaival is. Egyéni érzékenység kérdése is persze, de sokan tapasztaljuk például, hogy míg egyes árnyalatok nyugtató hatásúak, másoktól viszont feszültek, vagy épp szorongók leszünk. Ez ugyanúgy érvényes lehet a textúrákra, a különféle anyagokra.
Olvass tovább
Táskák az ősz színeiben
Az őszi természet színei páratlanok, az egyedi színátmenetek a leveleken, az ősz csodás fényei lenyűgözőek és persze inspirálóan hatnak a divattervezőkre is. Ebben az időszakban az ősz hagyományos színeinek tükröződése és színvilága visszaköszön a ruhákban, kiegészítőkben. Az egyik legjobb dolog az őszben a színválaszték!
Olvass tovább
Showing 1 to 5 of 52 (1 Pages)