Laptoptáska

Női, férfi laptoptáskák széles választéka, különböző méretű készülékekhez. Elegáns, üzleti megjelenéshez, vagy sportos laza stílushoz egyaránt találhatsz megfelelőt. Színben, anyagban és méretben is rendkívül széles a paletta. A Klasszikus laptoptáskák mellett, laptop hátizsákok és gurulós laptop táskák is megtalálhatók a Batyu.hu-n.

Tekintsd meg választékunkat!
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Nézzen körül a Batyu.hu-n és válogasson a laptoptáskák, laptophátizsákok között! Széles választékunkban minden laptop méretre kínálunk megfelelő laptoptáskát, hiszen laptoptáskák 15” alatt és laptoptáskák 15” felett is kaphatók. Ezen kívül, aki nem szeret cipekedni, vagy csak nem szeretné terhelni hátát, derekát, gurulós laptoptáska készletünkből is válogathat.

Manapság az irodai és a mindennapi élet szerves része laptopunk, így nem mindegy, hogy hol és hogyan tároljuk, vagy miben visszük magunkkal. A legtöbben persze a kényelmes laptoptáska mellett teszik le voksukat. Persze fontos, hogy laptopunk méretének megfelelő táskát válasszunk. Kínálatunkban megtalálható laptoptáska 15,6” méretben, de van kisebb női laptoptáska 14” méretben. És ha már elérkeztünk a női laptoptáska kínálathoz érdemes elegáns női laptoptáska választékunkat is megtekinteni. Üzleti tárgyaláshoz, vagy hivatalos megbeszélésekhez ajánljuk ezeket a kifinomult darabokat, amelyek praktikus elrendezésük miatt is kényelmesen hordhatók és rendkívül jól passzolnak az elegáns, üzleti megjelenéshez.

Természetesen az urakról sem feledkeztünk meg, hiszen mind a sportosabb, mind pedig az elegánsabb megjelenéshez találhatnak megfelelő laptoptáskát. Aki szeretne kissé exkluzívabb darabot, az válogathat férfi bőr laptoptáska kínálatunkból, a lezserebb darabok kedvelői pedig megtekintheti laptop hátizsák kollekciónkat. Persze a laptop hátizsákok közül is lehet az elegánsabb bőr laptop hátizsák mellé letenni voksunkat, vagy választhatjuk a lezserebb, vízálló laptop hátizsákot praktikus tulajdonságai miatt. A női laptop hátizsákok rendkívül élénk színekben és szintén széles választékban állnak rendelkezésre. Olyan szép tavaszi és nyári színek és minták közül választhatnak a hölgyek, mint például a halványzöld, púderszín, vagy virágmintás változat. Laptop hátizsákjaink egy része ún. rolltop hátizsák, ami azt jelenti, hogy bővíthetőségük miatt magasabb/nagyobb tárgyakat is tárolhatunk bennük.

Legyen akár férfi, női, elegáns, vagy sportos darab a Batyu.hu-n megtalálható mindenki számára a megfelelő választás. Böngésszen bátran kínálatunkban!