Iskolaszerek

Iskolatáskák, iskolai hátizsákok, uzsonnástáskák, tolltartók, tornazsákok. Minden, ami az iskolakezdéshez kell! 
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhozszállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

A Batyu.hu a legjobb választás az iskolakezdéshez! Iskolaszer kínálatunkban szinte mindent megtalál, amire gyermekének szüksége lehet az első becsöngetéskor. Még csak listát sem kell készítenie, mert nálunk iskolatáska szett kollekciókból is válogathat, azaz iskolatáska, hátizsák választáskor egyben hozzáillő uzsonnástáska is megtalálható termékpalettánkban.

Iskolatáska elsősöknek? Iskolatáska nagyoknak? Iskolatáska lányoknak? Vagy iskolatáska fiúknak? Nálunk mindent megtalál. Sőt a Batyu.hu-n létezik gurulós hátizsák gyerekeknek, tehát nem kell azon aggódnia, hogy iskolás gyermeke túl sokat cipel, nyugodtan válogasson a Gabol gurulós hátizsákok közül! Termékeink között nagyon népszerűek a Gabol hátizsákok, amelyek tartós, strapabíró anyagból készültek, így hosszútávon is jó választásnak is bizonyulnak!

Persze egy jó tolltartó is elengedhetetlen az iskolakezdéshez. Márkás tolltartó kínálatunkban megtalálható bedobálós tolltartó és klapnis tolltartó is. A praktikumon kívül gyermekeinknek fontos lehet a szín és design is, így a Batyu.hu-n egyaránt választható tolltartó lányoknak és tolltartó fiúknak is. Ebben a kínálatban is megtalálható egyik kedvenc márkánk: tekintse meg Gabol tolltartó választékunkat!

Gabol uzsonnástáska készletünk legfőbb előnye, hogy minden termék főrekeszének kialakítása hűtőtáska jellegű, így gyermeke uzsonnáját hűvösben tarthatja a nap folyamán. Ráadásul a gyártó a környezettudatosság jegyében alkotta meg ezeket a termékeket, így a táska BPA-mentes, ami az egyik legelterjedtebb műanyagipari alapanyag. Egy részük pedig kialakításuknak köszönhetően a Gabol gurulós hátizsákok tetejére húzható.

Tornazsák készletünkben is bátran nézelődhet, mert a divatos tornazsákok között egyedi tornazsák is található! Termékeink között a fiús menő tornazsákok is megtaláhatók, vagy csajosabb cuki tornazsákok között is válogathat.

Kezdje velünk a sulit és nézzen körül a Batyu.hu iskolaszer kínálatában!