Utazási kiegészítők

Utazási kiegészítők, praktikus segédeszközök az utazáshoz. Minden, ami egy biztonságos kényelmes utazáshoz kell! Bőröndlakatok, fejpárnák, nyakpárnák utazáshoz, bőröndhuzatok, bőröndtartozékok mellett színes vidám hűtőtáskák között is válogathatsz.
Vásárolj 15e Ft felett és a választott terméket/termékeket ingyenesen házhozszállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Utazzon kényelmesen, biztonságosan utazási kiegészítőinkkel!

Ha már választott magának megfelelő bőröndöt, vagy kabinbőröndöt, esetleg utazótáskát, a kényelmes és biztonságos utazáshoz már csak pár utazási kiegészítőt kell beszereznie. Ehhez nyújt segítséget kínálatunk, amelyben a bőröndlakatok mellett találhat fejpárnát utazáshoz, bőröndhuzatot, de névcímke és fedélzeti flakon szett is található a Batyu.hu-n.

Modern világunkban egyre fontosabbá válik, hogy komfortosan utazzunk és az utazáshoz használt bőröndök, táskák és irataink is biztonságban legyenek. Éppen elég az utazás izgalma! A többivel már ne kelljen foglalkoznunk: pontosan erre valók a különféle utazási kiegészítők. Szerencsére egyre újabb és újabb termékek jelennek a piacon, a Batyu.hu pedig lépést tart ezzel az innovációval. Folyamatosan figyeljük a trendeket és ennek megfelelően alakítjuk ki termékportfoliónkat, bőröndtartozékaink és utazáshoz való egyéb kiegészítőink tekintetében egyaránt.

Manapság egyre inkább felértékelődik az utazás során a biztonság kérdése. Ahhoz, hogy biztonságban érezze magát és poggyászát, érdemes egy megbízható tsa lakatot beszereznie. Bőröndjét pedig védheti bőröndhuzattal.

A kényelemről se feledkezzünk meg! Fejpárna választékunk között biztosan talál megfelelőt színben, anyagban, fazonban egyaránt. Hosszabb és rövidebb utazáshoz is rendkívül praktikus és kényelmes a fejpárna használata, hiszen – megfelelő használat mellett – biztosítja nyakunk és gerincünk megfelelő pozícióját még alvás közben is.

Próbáltál már végtelenül hosszúnak tűnő repülőúton – vagy vonatozás, netán autózás, buszos utazás alkalmával – ülve aludni? Akkor biztosan tudod, hogy egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő, kényelmes pozíciót a pihenéshez. A fapados járatokon – ahol kevesebb a távolság az ülések között – gyakorlatilag nem is lehet komolyabb végtag zsibbadás nélkül megúszni az alvást, nem beszélve arról, hogy a fejünk állandóan lebillen. A legtöbben klasszikus, már ismert U alakú nyakpárnával felszerelkezve vágunk neki egy hosszabb utazásnak. Ám az utóbbi időben kiderült, hogy érdemesebb úgy fordítani a párnát, hogy az U betű alja legyen az állunk alatt, mert így a párna megakadályozza a fejünk lebillenését, lefelé borulását. Ezzel a módszerrel nagyobb eséllyel kerülhetőek el az ébredés utáni nyakfájdalmak. 

Akár egy rövid piknik esetén, vagy hosszabb utazáshoz is ajánljuk színes, vidám hűtőtáska választékunkat. A bennük tárolt ételek, italok hőmérsékletének megőrzésén kívül, további előnyük, hogy kézben és vállon is hordhatóak! Nincs is jobb, mint előre elkészített csemegékkel érkezni a vízpartra, ehhez pedig a legjobb kiegészítő egy vidám hűtőtáska, amelybe praktikusan pakolhatunk.

Érdemes megnézni utazási kiegészítőinket, mert ötleteket is meríthet, valamint olyan termékeket talál, amelyek valóban hasznosak lehetnek bármilyen típusú utazáshoz!