Utazási kiegészítők

Utazási kiegészítők, praktikus segédeszközök az utazáshoz. Minden, ami egy biztonságos kényelmes utazáshoz kell! Bőröndlakaltok, fejpárnák, bőröndhuzatok mellett színes vidám hűtőtáskák között is válogathatsz.
Vásárolj 15e Ft felett és a választott terméket/termékeket ingyenesen házhozszállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Ha már választott magának megfelelő bőröndöt, vagy kabinbőröndöt, esetleg utazótáskát, a kényelmes és biztonságos utazáshoz már csak pár utazási kiegészítőt kell beszereznie. Ehhez nyújt segítséget kínálatunk, amelyben a bőröndlakatok mellett találhat fejpárnát utazáshoz, bőröndhuzatot, de névcímke és fedélzeti flakon szett is található a Batyu.hu-n.

Manapság egyre inkább felértékelődik az utazás során a biztonság kérdése. Ahhoz, hogy biztonságban érezze magát és poggyászát, érdemes egy megbízható tsa lakatot beszereznie. Bőröndjét pedig védheti bőröndhuzattal.

A kényelemről se feledkezzünk meg! Fejpárna választékunk között biztosan talál megfelelőt színben, anyagban, fazonban egyaránt. Hosszabb és rövidebb utazáshoz is rendkívül praktikus és kényelmes a fejpárna használata, hiszen – megfelelő használat mellett – biztosítja nyakunk és gerincünk megfelelő pozícióját még alvás közben is.

Akár egy rövid piknik esetén, vagy hosszabb utazáshoz is ajánljuk színes, vidám hűtőtáska választékunkat. A bennük tárolt ételek, italok hőmérsékletének megőrzésén kívül, további előnyük, hogy kézben és vállon is hordhatóak!

Érdemes megnézni utazási kiegészítőinket, mert ötleteket is meríthet, valamint olyan termékeket talál, amelyek valóban hasznosak lehetnek bármilyen típusú utazáshoz!