Keményfedeles bőrönd

Keményfedeles bőröndök a legmodernebb anyagokból, fantasztikus színekben, különféle méretekben. Klasszikus vagy egyedi színt választanál? Itt megtalálod álmaid bőröndjét, amely nemcsak trendi, hanem praktikus is! Válassz hosszú távra útitársat! Időtálló anyagok: polipropilén, policarbonát és ABS bőröndök óriási választéka.

Vásárolj 15e Ft felett és bőröndödet ingyen házhoz szállítjuk!

Hamarosan utaznál? 1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

A Batyu.hu keményfedeles bőrönd választékában biztosan mindenki megtalálja a megfelelő terméket. Miért is jó a keményfedeles bőrönd? Egyrészt a kemény bőröndök roppant mutatósak és stílusosak. Nem áznak át, a téli hűvösebb időjárási viszonyok közepette is bírják a strapát. Másrészt féltett, akár törékeny értékeink biztonságban vannak a keményfedeles bőröndökben és biztosan nem törnek össze.

Ma már olyan könnyű anyagokból készülnek ezek a bőröndök, hogy nem kell a túlsúly miatt aggódnunk. Pille könnyű darabok, amelyeket könnyű mozgatni, hiszen már régóta léteznek keményfedeles gurulós bőröndök is.

Nálunk igazi különlegesség, hogy a klasszikus, megszokott színeken kívül, kissé extravagánsabb, színesebb darabok közül is lehet választani. Éppen ezért mindenki egyéniségéhez mérten nézelődhet elegáns, vagy lazább stílusú bőröndjeink között.