Férfi esernyő

Férfi esernyők széles választéka: kézi nyitású, automata, félautomata férfi esernyők a klasszikus egyszínűtől a diszkréten mintás stílusig itt minden megtalálható! Az esernyők szerkezete strapabíró, megbízható. 

Tekintsd meg választékunkat!
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Legyen divatos esős időben is! Férfi esernyő választékunk között kézi nyitású férfi esernyő, félautomata férfi esernyő és automata férfi esernyő is megtalálható. Persze nemcsak funkcionalitás tekintetében széles a termékpaletta, hiszen szó szerint rendkívül színes esernyő választékunkban megtalálhatóak a különféle minták és színösszeállítások is. Olyan márkás esernyőket kínálunk, amelyek között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt!

A kézinyitású esernyők a leginkább strapabírók, egész egyszerűen azért, mert nyitásuk, csukásuk is kézzel, mechanikus úton történik. Szerkezetük egyszerű, de megbízható és sokáig bírják a strapát. A félautomata esernyők gombnyomásra nyílnak, visszacsukni azonban kézzel kell őket. Az automata esernyők oda-vissza automatikával rendelkeznek, azaz gombnyomásra nyílnak, és gombnyomásra vissza is záródnak. Mindkét típusnál azonban az utolsó mozdulatot (a teleszkóp visszatolását) nekünk kell elvégezni.

Tudta, hogy manapság a legjobb minőségű ernyőket szélcsatornában tesztelik? Például a Doppler márkának az összes esernyője ilyen teszten esik át, mielőtt forgalomba kerülne. Ezeknek a kiegészítőknek nagyon jó a szélállósága, esetenként 90-100 km/h erősségű széllel is képesek megbirkózni, ezért nevezik sokszor úgy, hogy viharálló esernyő. A termékek vázszerkezete erősebb, jobban bírják a nagyobb széllökéseket, nem hagyják cserben a tulajdonosaikat. Biztosan jó választás egy doppler automata férfi esernyő!

Amennyiben szeretne kissé extravagánsabb esernyőt, a geometrikus formákon át egészen a csíkos mintáig találhat variációkat. A Batyu.hu-n a konzervatív ízléssel rendelkezők, és a modernebb, élénkebb színeket, mintákat kedvelők egyaránt találnak maguknak megfelelő terméket. Legyen elegáns férfi esernyő, de egyúttal minőségi férfi esernyő is? Nálunk jó helyen jár!

Válasszon hosszútávra egy minőségi, tartós darabot, amely társa lehet, ha esik, ha fúj!