Üzleti táska

Táskák a munkába járáshoz, üzleti megbeszélésekhez. Aktatáskák, diplomata táskák széles választéka, mappák, irattartók, laptoptáskák. Különleges pilóta táskák .
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Komolyabb tárgyalások, vagy lazább megbeszélések? Utazás, vagy mindennapok? A Batyu.hu üzleti táska választéka minden dilemmára megoldást nyújt! Nálunk mind a klasszikus ízléssel rendelkezők, mind pedig a modernebb fazonok iránt érdeklődők is megtalálják a megfelelő modellt. Az üzleti életben megszokott aktatáska modellek mellett érdemes diplomata táskáink között is válogatni, hiszen exkluzívabb bőr aktatáska és bőr diplomatatáska kínálatunk is bővült. Akinek fontos a biztonság, választhat számzáras diplomatatáskát, vagy biztonsági táskát is.

Persze egyéni ízlés dolga, hogy milyen üzleti táskát vásárolunk magunknak. Nem muszáj olyan táskát választunk, amely nem illik hozzánk, még ha divatos is, nem kell mindig megfelelni az aktuális trendeknek. Az a jó, ha harmóniában van öltözékünk és táskánk is!
Manapság egyre nagyobb a táskaválaszték, szinte képtelenség lépést tartani a trendekkel. A Batyu.hu folyamatosan figyeli a legújabb trendeket és divatirányzatokat, mindezek mellett persze szem előtt tartjuk a praktikus szempontokat is. Ebben a táska kategóriában kiemelten fontos a funkcionalitás is, hiszen iratok, fontos dokumentumok, laptop elhelyezésére alkalmasnak kell lennie ennek a kiegészítőnek. Az a jó, ha többrekeszes, egyben cipzáras funkció is megtalálható egy üzleti táskában, mert fontos a biztonság, értékeink, céges papírjaink védelme. Akinek ez kiemelten fontos, legjobb, ha riasztós diplomata táskát választ.

Lazább megbeszélésekre, vagy ha sokféle iratot kell magunkkal vinnünk, akkor a legjobb, ha laptoptáskát használunk: női laptoptáskák és férfi laptoptáskák is szép számban találhatók termékeink között. És ha már szóba kerültek az iratok, irattartó mappa kínálatunk is nagyon praktikus darabokból áll, egészen a műbőr irattartó mappáktól a valódi bőr irattartó mappa választékig.

Különleges termékeink közé tartoznak a pilóta táskák, amelyek műbőr, bőr és gurulós változatban is elérhetők.

Érdemes körülnézni nálunk!