Üzleti táska

Táskák a munkába járáshoz, üzleti megbeszélésekhez. Aktatáskák, diplomata táskák széles választéka, mappák, irattartók, laptoptáskák. Különleges pilóta táskák .
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Komolyabb tárgyalások, vagy lazább megbeszélések? Utazás, vagy mindennapok? A Batyu.hu üzleti táska választéka minden dilemmára megoldást nyújt! Nálunk mind a klasszikus ízléssel rendelkezők, mind pedig a modernebb fazonok iránt érdeklődők is megtalálják a megfelelő modellt. Az üzleti életben megszokott aktatáska modellek mellett érdemes diplomata táskáink között is válogatni, hiszen exkluzívabb bőr aktatáska és bőr diplomatatáska kínálatunk is bővült. Akinek fontos a biztonság, választhat számzáras diplomatatáskát, vagy biztonsági táskát is.

Lazább megbeszélésekre, vagy ha sokféle iratot kell magunkkal vinnünk, akkor a legjobb, ha laptoptáskát használunk: női laptoptáskák és férfi laptoptáskák is szép számban találhatók termékeink között. És ha már szóba kerültek az iratok, irattartó mappa kínálatunk is nagyon praktikus darabokból áll, egészen a műbőr irattartó mappáktól a valódi bőr irattartó mappa választékig.

Különleges termékeink közé tartoznak a pilóta táskák, amelyek műbőr, bőr és gurulós változatban is elérhetők.

Érdemes körülnézni nálunk!