Gurulós iskolatáskák

Gurulós hátizsákok iskolába járáshoz. Könnyű, kényelmes és egészséges megoldás, nem terheli a gerincet.
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

A legtöbb kisiskolásnak napjainkban jóval nehezebb táskát kell magával cipelnie az iskolába, mint ami életkorukból és testalkatukból adódóan ideálisnak nevezhető. Az orvosok, szakemberek szerint az iskolatáska ideális súlya a gyermek testtömegének maximum 10 százalékát tehetné ki, néhány esetben ez a szám, arány jóval magasabb.

Mindez a megnövekedett óraszám, az új oktatási módszerek által megkövetelt, modern eszközök számának is köszönhető. Az egyre nehezebb táska pedig nem csak kényelmetlen, de a szakértők szerint, ha nem vigyázunk, hosszabb távon akár veszélyes is lehet, és súlyos egészségügyi következményekkel, kockázatokkal járhat. A túlzottan nehéz hátizsák rövidtávon zsibbadást és fájdalmat okoz a vállban és a háti szakaszon, hosszútávon pedig növeli a gerincferdülés kialakulásának lehetőségét és hozzájárul a helytelen testtartás kialakulásához, rögzüléséhez.

A klasszikus hátizsákok ugyanis gyermekeink hátára helyezik a súlyt, ezáltal vállukat, gerincüket, valamint derekukat is folyamatosan terhelik. Ezzel szemben a gurulós iskolatáska nem csak praktikus, de segít abban is, hogy megszabadítsuk gyerkőceinket a mindennapi terheléstől. Egy hosszú nap végén a kerekes megoldás nagy segítség lehet, hiszen nem húzza le és terheli feleslegesen a gyermek még fejlődésben lévő izomzatát és csontozatát sem. A húzós hátizsák kényelmes és praktikus megoldást nyújt a vaskos könyvek, füzetek és egyéb iskolaszerek cipelésére.

Válassz a Batyu.hu-ról gurulós iskolatáskát! Felnőtteknek, gyerekeknek, egyaránt kényelmes, a szülőknek például nem kell azon aggódnia, hogy iskolás gyermeke túl sokat cipel, nyugodtan válogasson a Gabol gurulós hátizsákok közül! Iskolatáskáink, hátizsákjaink túlnyomó része ergonómikus kialakítású, tehát szivacsos hátrésszel, állítható szintén szivacsos vállpántokkal rendelkeznek. Az ergonómikus iskolatáska biztosítja gyermeke kényelmét, védi gerincét és vállait. Tehát az ergonómikus iskolatáska elsősöknek a legjobb választás! Persze színes hátizsák kínálatunk mind fiúknak, mind lányoknak kedvez. A gurulós gyerek hátizsák egyértelműen kényelmes és praktikus az iskolába járáshoz!

Termékeink között nagyon népszerűek a Gabol hátizsákok, amelyek tartós, strapabíró anyagból készültek, így hosszútávon is jó választásnak is bizonyulnak!