Nem tudsz dönteni a képek alapján? Mi segítünk!

Prémium kiszolgálás prémium ügyfeleknek. Negyed órás konzultáció a termékek bemutatásával, ajánlással, ahol a kínálatot megtekintve eldöntheted, melyik termék nyújtja számodra a legkiválóbb megoldást. Segítünk a kiválasztásban, azonban boltszerűen nem működünk.

Bemutatótermünkben, a kínálat megtekintése után lehetőség van rendelés leadására, akár személyes (telephelyi) átvétel kiválasztásával. Ily módon a rendelés leadása után akár pár perc elteltével már a kezedben lehet a kiválasztott táskád, vagy bőröndöd. A termékek bemutatását nagyban segíti, ha előzetesen kinézed azokat a típusokat, amelyek szóba jöhetnek Nálad.

Utcáról közvetlenül, ill. automatikusan azonban nincs lehetőség a bemutatóterembe történő bebocsátásra. Előzetes telefonos időpont (és adat-) egyeztetés után, nyitva tartási időben (H-Cs 8-16h, P 8-14h) tudjuk biztosítani ezen szolgáltatásunkat.

Kérünk Benneteket, hogy ha konkrét vásárlási igény nélkül csak nézelődni szeretnétek, akkor válasszátok inkább valamely bevásárlóközpontot. Minden egyéb esetben szívesen állunk a rendelkezésetekre, első körben a 061/261-2143-as, illetve a +3630/448-7914-es telefonszámokon.