Vásárlás telefonos, vagy e-mailes megrendeléssel

Kőbányai központunkban a rendelés leadása - és kollégáink visszaigazolása - után akár azonnal átveheti a megrendelt terméket. Személyes átvétel esetén rendelését e-mailen, vagy telefonon is leadhatja. Kérjük, írjon az info@batyu.hu e-mail címre, illetve munkanapokon 8 és 16 óra (pénteken 8 és 14 óra) között telefonos rendelést is felveszünk az +3630/448-7914-as telefonszámon. Az árut a Budapest, X. ker. Martinovics tér 5. szám alatti telephelyünkön tudja átvenni. Felhívjuk azonban szíves figyelmét, hogy raktárunkban csak a megrendelt áruk vehetők át, közvetlen vásárlásra nincs lehetőség.

Vásárlás regisztrációval

A legkényelmesebben regisztrációval vásárolhat. A már regisztrált partnereink a megadott felhasználói névvel és jelszóval bármikor újra bejelentkezhetnek. A regisztráció mindössze 2 percet vesz igénybe, csak egyszer szükséges, és csak a vásárláshoz szükséges adatokat kérjük megadni:

  • az Ön neve + esetleg cégnév (SZÁMLÁZÁSI NÉV),
  • címe (SZÁMLÁZÁSI CÍM),
  • és e-mail címe, telefonszáma a kapcsolattartás érdekében.

Fiókjához felhasználói név és jelszó is szükséges a mindenkori bejelentkezéshez. A számlázási és szállítási cím természetesen eltérhet egymástól. Ez esetben a szállítási címet is indokolt megadni, hogy rendelését pontosan tudjuk teljesíteni. Amennyiben regisztrációkor problémát tapasztal, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak.

Vásárlás regisztráció nélkül

A kosarába helyezett termékeket bejelentkezés nélkül, a vevői adatok kitöltésével is megvásárolhatja. Kérjük, a megrendelés elküldésekor fogadja el az általános szerződési feltételeket.

Személyes adatainak módosítása

Személyes adatait – a bejelentkezést követően – bármikor módosíthatja. Ha esetleg elfelejti jelszavát, vagy felhasználói nevét, a bejelentkezéskor használt e-mail cím segítségével az adatok pótolhatók. Fontos, hogy a megrendelés elküldésekor az aktuális szállítási cím és a számlázási adatait is tüntesse fel, mivel a kiszállítás és a számla kiállítása is ezen adatok alapján történik. Kérjük, hogy szállítási címként olyan címet adjon meg, ahol a kiszállítást végző futár napközben is el tudja érni Önt – ez lehet akár az Ön munkahelye is.

Árak

A termékeink mellett feltüntetett árak minden esetben bruttó vételárak, melyek az általános forgalmi adót is tartalmazzák. Amennyiben az egyszeri rendelési érték meghaladja a bruttó 100.000 Ft-ot, kérje speciális ajánlatunkat ügyfélszolgálatunktól.

Megrendelés elküldése

A megrendelés rögzítéséről rendszerünk azonnal küld Önnek egy visszaigazoló e-mailt, melyben jelezzük, hogy a rendelése megjelent a rendszerünkben. Ez a visszaigazolás nem jelenti azt, hogy a rendelését biztosan teljesíteni tudjuk. Ezt követően a kiszállítással (áru átvételével) kapcsolatosan mindenképpen fog kapni újabb írásbeli értesítést, de lehetséges, hogy még ezt megelőzően munkatársunk telefonon keresni fogja Önt, amennyiben bármilyen egyeztetés szükséges a megrendelésével kapcsolatosan.

Szállítási határidő, szállítási díj

Amennyiben a kiválasztott termék raktárunkban van, az - a visszaigazolást követően - személyesen azonnal átvehető. Házhozszállítás esetén a raktáron levő terméket legkésőbb a megrendelést követő munkanapon átadjuk - választásának megfelelően - a GLS, ill. MPL futárszolgálatnak, amely a rákövetkező munkanapon szállít a megrendelő címére. Ön tehát a megrendeléstől számítva legkésőbb 2 munkanapon belül megkapja a raktáron levő árut.

Amennyiben a termék nincs a megadott színben vagy méretben raktáron, értesítjük, mikor várható érkezése, esetleg helyettesítő terméket ajánlunk fel. Ha a megrendelésén személyes átvételt jelölt meg, akkor ügyfélszolgálatunk keresni fogja Önt átvételi időpont egyeztetés céljából.

Házhozszállítás díja GLS: bruttó 1.890 Ft  15.000 Ft feletti rendelésnél belföldön ingyenes kiszállítást vállalunk!

Házhozszállítás díja MPL: bruttó 1.990 Ft 15.000 Ft feletti rendelésnél belföldön ingyenes kiszállítást vállalunk!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, még a szállító cég alkalmazottjának jelenlétében kérje a csomagolás kibontását, győződjön meg róla, hogy a termék nem szenvedett-e sérülést, hiánytalanul megvan-e minden termék, vagy alkatrész, s ha nem, azt még a futár jelenlétében jegyzőkönyvben rögzítse, és azt a lehető legrövidebb időn belül írásban juttassa el hozzánk! Futártól való áruátvételt követően külső sérülésre vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból ismerhetők meg. Az árucikkek mellett található fotók kisebb mértékben eltérhetnek az áru tényleges színétől, vagy kivitelétől.