Pénztárca

Elegáns, praktikus férfi és női bőr pénztárcák. Az egyszerűbb, letisztult színek, valamint az élénkebb színek kedvelői is válogathatnak termékeink között.
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

A Batyu.hu oldalán márkás női pénztárca és férfi tárca kínálat várja a kedves vásárlót. Így urak és hölgyek egyaránt megtalálják a számukra megfelelő darabot. Minden egyes termékünk minőségi alapanyagokból készül, tartós, strapabíró, hosszan tartó használat után sem kopik el, nem veszít színéből.

A manapság nagyon divatos és sokak által szerencsehozónak tartott piros női pénztárca köztudottan vonzza a pozitív energiát, a gazdagságot, a bőséget, a negatív energiákat pedig hatástalanítja. Ha nem hiszünk a babonákban, akkor is jól mutat egy piros bőr pénztárca és nem utolsó sorban még praktikus is, hiszen élénk színe miatt sokkal hamarabb megtaláljuk a táskánkban. Az extravagánsabb stílusúak választhatnak piros lakk pénztárcát. A szolidabb stílus kedvelőinek ajánljuk a virágmintás, vagy a rácsos bőrből készült pénztárcát, amely egyedi mintájának köszönhetően szintén különleges darab. Minden női pénztárcánk a lehető legjobb elrendezést biztosítja pénzünk és kártyáink számára. Egyes termékek RFID védelemmel vannak ellátva, így tulajdonosuk biztonságban tudhatja bankkártya adatait. Az RFID blokkoló fólia megakadályozza, hogy a leolvasáshoz használt hullámok áthatoljanak a pénztárcán. Aki felelősen szeretné tárolni kártyáit, annak mindenképpen jó választás egy ilyen védelemmel ellátott kártya.

Az uraknak is érdemes a weboldalra látogatni, hiszen megtekinthetik márkás férfi bőr pénztárca kínálatunkat. A finom, marhabőrből készült pénztárcák elegáns, letisztult formájukkal kimondottan a klasszikus vonalat képviselik. A praktikusan elhelyezett zsebek és kártyatartó részek mellett patentos aprótartóval is rendelkeznek ezek a férfi pénztárcák. Érdemes odafigyelni, mert egyes darabokra a gyártó két év garanciát vállal!

Azoknak az uraknak, akik szeretik külön tárolni bankkártyáikat, vagy lakáskulcsukat, a klasszikus férfi bőr pénztárcákon kívül, ajánljuk a színben és designban passzoló bőr kártyatartót és bőr kulcstartót is.