Személyes átvétel raktárunkban

A megrendelt árut raktárunkban szállítási díj nélkül átveheti. Fizetés készpénzzel, vagy bankkártyával is lehetséges. Nyitvatartási időben - kollégáink visszaigazolása után - akár azonnal átveheti megrendelését. Átvételi pontunk címe: 1105 Bp., Martinovics tér 5.

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Díja Magyarország területén: bruttó 1890 Ft. 15.000 Ft-os rendelési érték felett INGYENES! Az általános szállítási idő 1-2 munkanap. Ügyfélszolgálatunk e-mail értesítést küld a szállítás várható időpontjáról. A GLS a kiszállítás napján reggel sms-t küld az Ön által megadott mobiltelefonszámra, amelyben a csomag azonosítószáma mellett leírja azt a 3 órás intervallumot, amelyben várhatóan a csomag kiszállításra kerül. A szöveges üzenet tartalmazza a GLS ügyfélszolgálatának telefonszámát is, ahol egyeztethet a futárszolgálattal a kiszállítással kapcsolatban. Fizetés a futárnak készpénzzel, vagy bankkártyával.

A batyu.hu webshopban rendelt termékeket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz.

Szállítás GLS csomagpontra

Díja Magyarország területén: bruttó 1890 Ft. 15.000 Ft-os rendelési érték felett INGYENES! Házhozszállítás helyett választhatja az Önhöz legközelebb eső GLS csomagpontra történő szállítást is. Ebben az esetben nem kell a futárra várnia, az árut a csomagpont nyitvatartási idejében bármikor átveheti. A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS csomagpontba, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvegye küldeményét.