Mennyi a szállítási költség és mikor kapom meg a megrendelt terméket?

15.000 Ft-os rendelési érték alatt belföldre a GLS futárszolgálat választása esetén 1890 Ft, az MPL futárszolgálat választása esetén 1990 Ft a szállítási költség. A 15.000 Ft-os értékhatár felett ingyenes. Szállítás 99%-os valószínűséggel 1-2 munkanap.

Mikor történik a kiszállítás?

A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik - az e-mailes visszaigazolásunkban értesítést küldünk annak dátumáról (ami általánosságban a következő, vagy az azt követő munkanap). A kiszállítás reggelén minden esetben sms (ill. e-mail) értesítést küld a futárszolgálat, amelyben megadják azt a 3 órás intervallumot, amelyben a csomag várható.

Árak

A termékeknél feltüntetett árak minden esetben ÁFÁ-val növelt bruttó fogyasztói árak. A rendelés visszaigazoláson feltüntetett ÁFA összeg a teljes vételár része.

Személyes átvétel

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy raktárunk a megrendelt áruk átvételi helye, közvetlen vásárlásra nincs lehetőség.

Mit jelent a kabinbőrönd?

Kabin bőröndnek azokat a bőröndöket nevezzük, amelyeket a légitársaságok felengednek poggyászként a fedélzetre. Általánosságban elmondható, hogy a poggyászméretek meghatározásában a fapados légitársaságok a legszigorúbbak (kb. 40×55×20 cm). Ma már gyártanak olyan bőröndöket, amelyek a legszigorúbb szabályozásoknak is megfelelnek.

Mit jelent a TSA-zár?

Az USA-ban kifejlesztett olyan zárszerkezet, amelyet a reptéri biztonsági szolgálat külön kulccsal tud kinyitni és a vizsgálat után visszazárni. Így az utas távollétében is végrehajtható a biztonsági vizsgálat a zárszerkezet fizikai feltörése nélkül. TSA záras lakatokat külön is lehet kapni, de nagyon sok bőröndöt már eleve TSA zárral gyártanak. A bőröndök egy része már TSA rendszerű zárral szerelt.

Félautomata - automata esernyők közötti különbség

A félautomata esernyők gombnyomásra nyílnak, visszacsukni azonban kézzel kell őket. Az automata típusok oda-vissza automatikával rendelkeznek, azaz gombnyomásra nyílnak, és gombnyomásra vissza is záródnak. Mindkét típusnál azonban az utolsó mozdulatot (a teleszkóp visszatolását) nekünk kell elvégezni.