Női esernyő

Női esernyők széles választéka: az elegánstól a sportosig, a mintástól az egyszínűig. 

Félautomata, automata és kézi nyitású női esernyők, megbízható szerkezettel.

Tekintsd meg választékunkat!
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Legyen divatos esős időben is! Női esernyő választékunk között kézi nyitású női esernyő, félautomata női esernyő és automata női esernyő is megtalálható. Persze nemcsak funkcionalitás tekintetében széles a termékpaletta, hiszen szó szerint rendkívül színes esernyő választékunkban megtalálhatóak a különféle minták és színösszeállítások is. Olyan márkás esernyőket kínálunk, amelyek között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt!

A kézinyitású esernyők a leginkább strapabírók, egész egyszerűen azért, mert nyitásuk, csukásuk is kézzel, mechanikus úton történik. Szerkezetük egyszerű, de megbízható és sokáig bírják a strapát. A félautomata esernyők gombnyomásra nyílnak, visszacsukni azonban kézzel kell őket. Az automata esernyők oda-vissza automatikával rendelkeznek, azaz gombnyomásra nyílnak, és gombnyomásra vissza is záródnak. Mindkét típusnál azonban az utolsó mozdulatot (a teleszkóp visszatolását) nekünk kell elvégezni.

Tudta, hogy manapság a legjobb minőségű ernyőket szélcsatornában tesztelik? Például a Doppler márkának az összes esernyője ilyen teszten esik át, mielőtt forgalomba kerülne. Ezeknek a kiegészítőknek nagyon jó a szélállósága, esetenként 90-100 km/h erősségű széllel is képesek megbirkózni, ezért nevezik sokszor úgy, hogy viharálló esernyő. A termékek vázszerkezete erősebb, jobban bírják a nagyobb széllökéseket, nem hagyják cserben a tulajdonosaikat. Biztosan jó választás egy doppler automata női esernyő!

Ami a mintákat illeti, a geometrikus formákon át a pöttyösön keresztül egészen a nonfiguratív megoldásokig szinte végtelen a választék. Persze mindig érdemes öltözékünkhöz illő esernyőt választani. Lazább napokon jól jön egy piros esernyő, vagy bármilyen különleges esernyő, amely feldobja a napunkat. A Batyu.hu-n a konzervatív ízléssel rendelkezők, és a modernebb, élénkebb színeket, mintákat kedvelők egyaránt találnak maguknak megfelelő terméket.

Válasszon hosszútávra egy minőségi, tartós darabot, amely társa lehet, ha esik, ha fúj!