Nem csak egy webáruház vagyunk, hanem egy 100%-ban magyar tulajdonú, több mint 30 éves táska-bőrönd nagykereskedelem (budapesti telephellyel), így egyszerűsödik mindennemű garanciával kapcsolatos ügyintézés.

Az esetleges reklamációkezelést korrektül és gyorsan intézzük. Szakszervizünk gyári alkatrészekkel felszerelve, kifogástalan javítást biztosít még a garanciaidőn túl is.

A batyu.hu webáruház kínálatában kizárólag megbízható gyártók termékei szerepelnek. Webshopunk az általa forgalmazott valamennyi termékre kellékszavatosságot vállal.

A termékek egy jelentős részénél a gyártó meghosszabbított 2-5-10 éves garanciaidőt vállal - természetesen ennek ügyintézése is rajtunk keresztül történik, segítünk a garancia érvényesítésében.

Ha légiközlekedés során keletkezett kár poggyászában, javasoljuk, hogy kérje kárfelvételi jegyzőkönyv kiadását az illetékes légitársaságnál.

Bármilyen egyéb rendellenességet tapasztal a nálunk vásárolt termékekkel kapcsolatban, kérjük hívjon bennünket nyitva tartási időben a 061/261-2143-as telefonszámon.