Puhafedeles bőrönd

Puhafedeles bőröndök a legmodernebb anyagokból, fantasztikus színekben, különféle méretekben. Klasszikus vagy egyedi színt választanál? Itt megtalálod álmaid bőröndjét, amely nemcsak trendi, hanem praktikus is! Válassz hosszú távra útitársat! Puhafedeles bőröndök széles választéka szuper árakon.

Vásárolj 15e Ft felett és bőröndödet ingyen házhoz szállítjuk!
Hamarosan utaznál? 1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Aki olyan nagy utazó, hogy szereti jól megpakolni a bőröndjét, szinte biztos, hogy a puhafedeles verziók lesznek a kedvencei. Miért jó a puhafedeles bőrönd? A puhafedeles bőröndök legnagyobb előnye az, hogy önmagukban is rendkívül kis súllyal rendelkeznek. Üres állapotukban alig nyomnak 2-3 kilogrammot, míg egy kemény fedeles verzió akár 5-6 kg is lehet.

A puhafedeles bőröndök verhetetlenek, ha arról van szó, hogy a lehető legtöbb holmit sűrítsük be egy utazáshoz. A puhafedeles bőröndök rugalmas anyagból készülnek, amelyek jól bírják a strapát.

Előnyük továbbá az is, hogy több zsebbel vannak felszerelve, amelyeket maradéktalanul kihasználhatsz. A végeredmény lehet, hogy egy viccesen pufi, tömött bőrönd lesz, de ha a súlykorlátban benne van, az már siker. A gurulós keményfedeles bőröndökhöz hasonlóan szinte már csak gurulós puhafedeles bőrönd létezik, így könnyedén közlekedhetünk vele.

A puhafedeles bőröndök kimondottan ajánlottak fedélzetre felvihető poggyászként is. Mivel viszonylag rugalmas anyagból készültek, sokkal könnyebb a kabintér felső rekeszeibe elhelyezni ezeket a poggyászokat, mint a keményfedeles kabinbőröndöket.