Hátizsák

Hátizsákok széles választéka a Batyu.hu-n! Gyermekeknek és felnőtteknek, hölgyeknek és uraknak egyaránt. Itt minden hátizsák-típus megtalálható: gurulós hátizsák, iskolatáska, gyermek hátizsák, laptop hátizsák és hagyományos hátizsák is. Színben, fazonban, méretben is széles a paletta! 

Tekintsd meg választékunkat!
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Sokat és rendszerezetten pakolhatunk bele, emellett kényelmes viselet a mindennapokban: a hátizsák. A lehető legjobb választás a hétköznapi rohanásban, de egy-egy elegánsabb darab üzleti tárgyalásokra is hordható. Nézzen be hozzánk és válogasson termékeink közül! A hagyományos hátizsákon kívül, gurulós hátizsák, gyermek hátizsák, laptop hátizsák és iskolatáska is található kínálatunkban.

A Batyu.hu-n színben, fazonban és űrtartalomban is rendkívül széles a választék, akár klasszikus, akár kissé extrémebb darabról legyen szó. A színes női hátizsákok mellett a komolyabb, férfias darabok is helyet kapnak klasszikus színekkel és fazonnal. A kifejezetten elegáns férfi bőr hátizsák például remek választás öltönyhöz, irodai megjelenéshez. Ugyanakkor egy kicsit lazább, modernebb fazonú laptop hátizsák is megfelelő lehet a hétköznapokban. Aki pedig szereti a bővíthető verziót választhat rolltop hátizsákot, ugyanis ez a típus bővíthető, amennyiben magasabb, vagy nagyobb tárgyakat szeretnénk beletenni.

A kirándulásokhoz jól jön egy külön hátizsák gyerekeknek, így nem kell a szülőknek cipelni a kisebbek holmiját, illetve kisgyerekes anyukáknak is van jó pár kismama hátizsák a készleten, sok zsebbel és praktikus rekeszekkel. És természetesen továbbra is népszerű Gabol női hátizsák választékunk is még mindig igen változatos és nagy kedvence vásárlóinknak.

A nagyon kényelmes és sportos gurulós hátizsákokon kívül gurulós laptop táskát is választhatnak vásárlóink! Akik pedig azt szeretnék, hogy irataik, tárgyaik biztonságban legyenek vásároljanak lopásbiztos hátizsákot, amelynek titka, hogy nem látható, hogy hol nyílik a táska, hiszen a cipzárak a hát felőli oldalon találhatóak, valamint anyagát nehezebb átvágni, mint egy hétköznapi táskának.

Iskolatáskáink minden modern igényt kiszolgálnak és itt nem csak a csajos iskolatáskák kedvelői találhatnak megfelelő darabot, hanem fiús stílusok és színek között is bőven lehet böngészni.
Hátizsákjaink egy része vízlepergető anyagból készült, így eső, zápor esetén is ideális választás!