WizzAir-méretű táskák

Speciális méretű táskák, melyek a WizzAir fedélzetére ingyenesen felvihetőek.
Vásárolj 15e Ft felett ingyenes házhozszállítással.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Magyarországon is már régóta működnek fapados légitársaságok és elmondhatjuk, hogy manapság már rutinosan indulunk neki egy-egy utazásnak. Legyen szó rövid kiruccanásról, vagy hosszabb utazásról sokan választják az árban kedvezőbb utazási megoldásokat. Persze a poggyász  méretére alaposan oda kell figyelni, nehogy a repülőtéren érjenek meglepetések!

A kényelmesebb böngészés és a nyugodt utazás érdekében a Batyu.hu-n található WizzAir méretű táskák közül válogathat. Így garantáltan nem lesz kellemetlen élmény az utazás! A Wizz Air méretű kézipoggyász biztosan felvihető a kabinba, mérete és formája alapján is megfelel a légitársaság előírásainak. Választékunkban megtalálható WizzAir hátizsák mérete és a kabintáskák paraméterei is megfelelnek a szabványnak, így nem szükséges azzal foglalkozni, vagy esetleg azon stresszelni, hogy vajon elfogadják-e a kézipoggyász méretét.

Aki kényelmes hátizsákot szeretne felvinni a gépre, vagy esetleg munkaügyben utazik és szeretne laptopot is vinni magával, annak ezt a Vogart WizzAir méretű laptophátizsákot ajánljuk. Ebbe a szuper hátizsákba jól elférnek irataink, sőt, ha csak egy-két napra utazunk néhány ruha és némi pipere holmi is. Ráadásul ez a termék kabintáskaként is funkcionálhat.

Személyes kedvencünk a Gabol kabintáska, amely szintén kézitáskaként és hátizsákként is használható. WizzAir táskáink elférnek az ülés alatt, így, ha utazás közben szükségünk lenne valamire, nem kell a felettünk lévő tárolót kinyitni. Ezen kívül belső rekeszeiknek, elrendezésüknek köszönhetően rendkívül praktikusan pakolhatunk, minden lehetséges helyet kihasználva.

A WizzAir ingyen felvihető kézipoggyászra, illetve egyéb kiegészítő poggyászra vonatkozó szabályai itt találhatók.