Válltáska

Divatos válltáskák, oldaltáskák fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Elegáns, exkluzív, vagy laza sportos darabok, nőknek és ferfiaknak. Praktikus, kényelmesen hordható termékek, utazáshoz, kiránduláshoz, vagy a mindennapokra.
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Kisebb kirándulásokhoz, rövidebb utazásokhoz, vagy csak egyszerűen a mindennapokhoz, amikor nem szeretnénk sok, vagy nagyméretű dolgot vinni magunkkal a legjobb megoldás a válltáska. Mérete miatt is praktikus, de elrendezéséből következően meglepően sok cuccot pakolhatunk bele, vállon átvetve pedig kényelmesen hordható.

A Batyu.hu válltáska kínálatában a férfi válltáska, női válltáska választék egyaránt széles, érdemes termékeinket végignézni! Elegáns alkalmakra ajánljuk férfi bőr válltáska kollekciónkat, ezek a termékek igazán exkluzív megjelenést biztosítanak tulajdonosuknak. Természetesen a hölgyek is kedvükre válogathatnak, hiszen női sportos válltáska választékunk csodás színekben érhető el. Púderszínű, pasztell zöld, sőt fehér női válltáska is megtalálható termékeink között.

Érdemes hozzánk benézni! A Batyu.hu-n nagy választékban kereshet a különféle anyagú, színű és stílusú válltáskák között!