Válltáska

Divatos válltáskák, oldaltáskák fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Elegáns, exkluzív, vagy laza sportos darabok, nőknek és ferfiaknak. Praktikus, kényelmesen hordható termékek, utazáshoz, kiránduláshoz, vagy a mindennapokra.
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Kisebb kirándulásokhoz, rövidebb utazásokhoz, vagy csak egyszerűen a mindennapokhoz, amikor nem szeretnénk sok, vagy nagyméretű dolgot vinni magunkkal a legjobb megoldás a válltáska. Mérete miatt is praktikus, de elrendezéséből következően meglepően sok cuccot pakolhatunk bele, vállon átvetve pedig kényelmesen hordható.

A Batyu.hu válltáska kínálatában a férfi válltáska, női válltáska választék egyaránt széles, érdemes termékeinket végignézni! Elegáns alkalmakra ajánljuk férfi bőr válltáska kollekciónkat, ezek a termékek igazán exkluzív megjelenést biztosítanak tulajdonosuknak. Természetesen a hölgyek is kedvükre válogathatnak, hiszen női sportos válltáska választékunk csodás színekben érhető el. Púderszínű, pasztell zöld, sőt fehér női válltáska is megtalálható termékeink között. Így nem kell mindig a szokásos feketéhez, szürkéhez ragaszkodni, bátran feldobhatjuk különleges színes táskákkal öltözékünket!

Méretben is igen széles a választék, a kisebb többrekeszes cipzáras táskáktól egészen a nagyobb ugyanakkor szintén praktikus darabokig terjed a kínálat. A manapság oly divatos válltáska fazonok közül egyre népszerűbb a keresztpántos válltáska, azaz testtáska (body bag), amelyet felsőtestünkön átvetve hordhatunk. További előnye, hogy a tároló részt elöl is hordhatjuk, így még inkább biztonságban vannak értékeink, irataink. Ez a fazon egyszerűen tökéletes fesztiválozáshoz is, ahol a nagy tömegben nem kell félnünk attól, hogy eltűnik táskánk tartalma, a biztonság garantált!

Termékeink jó része cseppálló anyagból készült, sőt, ha már az anyagról van szó, aki szereti a környezetbarát, környezettudatos megoldásokat, az is bőven találhat magának megfelelő válltáskát oldalunkon. Ugyanis Gabol válltáskáink egy része PVC mentes anyagból készült, azaz a gyártó környezettudatosság jegyében alkotta meg ezeket a darabokat.
Ha nem szeretnénk sok dolgot magunkkal vinni, akkor mindenképpen jó lehet egy ilyen válltáska, amely kényelmes és ragyogó elrendezésének köszönhetően praktikus pakolást tesz lehetővé. Tehermentesítsük zsebeinket és válasszunk egy nekünk való trendi válltáskát!

Érdemes hozzánk benézni! A Batyu.hu-n nagy választékban kereshet a különféle anyagú, színű és stílusú válltáskák között!