Utazótáska

Utazótáskák széles választéka a Batyu.hu-n. Nézz körül nálunk!

Utazó-és sporttáskák, kabintáskák, kerekes utazótáskák és öltönytartók a kényelmes és praktikus utazáshoz.
Vásárolj 15e Ft felett és a választott terméket, termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
Hamarosan utaznál? 1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Rövidebb utazáshoz, vagy nagyobb bőrönd kiegészítőjeként válasszon utazótáskát! A Batyu.hu-n található utazótáska, sporttáska választékból megtalálhatja ideális méretű és kialakítású poggyászát. A repülős utakra alkalmas táskák között találhat kifejezetten a kabintérbe felvihető kabintáskát, kis utazótáskát is.

A férfi utazótáska szintén praktikus kiegészítője az öltönytartó, amelyben gyűrődés nélkül tárolhatja ingjeit, öltönyeit. És ha már elegancia: kínálatunkban férfi bőr utazótáska is megtalálható, amely belső kialakításának köszönhetően kifejezetten alkalmas üzleti utakra. Ez a puha tapintású marhabőr utazótáska egy cipzáras főrekesszel rendelkezik, melyben egy további cipzárazható zseb, illetve telefon-, toll-, és irattartó van elhelyezve.

Akik nem szeretnek cipekedni, azoknak kiváló választás a kerekes utazótáska, amely szerkezetének köszönhetően kényelmesen húzható, ideális azoknak, akik nem emelhetnek nagyobb súlyt. Ha nem szeretne kellemetlen derék-és hátfájdalmakat, akkor a gurulós utazótáska a legjobb választás.

Sportosabb utazóknak a kabinhátizsák a legjobb választás, amely ideális kézipoggyász. Ez a kabinhátizsák kézben, és szivacsos, állítható vállpántjainak, valamint szintén szivacsos hátrészének köszönhetően háton kényelmesen hordható. A hagyományos kézifogó fül mellett oldalsó kézifogóval is rendelkezik, így segítve az emelést.

Hölgyeknek kifejezetten divatos és figyelemfelkeltő lehet egy piros női utazótáska, ezt a poggyászt biztosan nem lehet elhagyni! Sőt az utazótáska két elülső cipzáras rekesze megkönnyíti a fontosabb iratok gyors elérését. Ez az elegáns női utazótáska tehát jó választás a divat és praktikum kedvelőinek.

Nézzen körül termékeink között, hogy utazása még kényelmesebb legyen! Ehhez hozzájárulhat az is, hogy az utazótáskák, kabinhátizsákok egy része fapados repülőjáratokra is felvihető speciális méretüknek köszönhetően. Továbbá egyes utazótáskákra a gyártó 2 év garanciát vállal, így hosszú távra tervezhet a kiválasztott darabbal.