Gyermek táska

Gyermek táskák számos termékkategóriából. Uzsonnás táska, válltáska, bevásárló táska, vagy tornazsák, szép színekben és fazonokban. Ajándékötletek gyermekeknek.
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

A Batyu.hu gyermek táska választéka sokféle terméket tartalmaz, szinte minden igényt kielégítve. Gyermek divat táskák, gyermek bevásárló táskák és kis válltáskák várják a kisebbeket, nagyon szép színekben, lányoknak és fiúknak egyaránt. A manapság nagyon menő disney hátizsák, vagy annak disney válltáska verziója is kapható, de gyermek bevásárló táskák között is lehet válogatni! Ebből is fiús és lányos disney bevásárlótáska választékunk darabjai a kisebb változattól egészen a nagyobb, többrekeszes, cipzáras válltáskákig elérhető.

Gyermek tornazsák kínálatunkban divatos tornazsákok közül válogathatnak a kicsik és nagyok! Tornazsák lányoknak? Tornazsák fiúknak? Itt valóban nagy a választék! Letisztult, vagy mintás tornazsák? A Batyu.hu-n minden változat megtalálható. Különösen népszerű gabol tornazsák kollekciónk igazán figyelemre méltó termékeket tartalmaz.

Ne feledkezzünk meg az uzsonnás táska választékról sem. Itt szintén van fiús uzsonnás táska, vagy uzsonnás táska lányoknak. Kisebb, nagyobb méretben, rendkívül praktikus elrendezéssel szinte minden változatban kapható uzsonnás táska gyerekeknek webshopunkban!