Színes, divatos bevásárlótáskák
  2024-02-23 00:00:00

Színes, divatos bevásárlótáskák

Azért arra még várnunk kell, amíg egy klasszikus női táskát a gurulós bevásárlótáska vált fel, de a bevásárlás során mindenképp nagy könnyebbséget jelentenek ezek a típusú táskák.

Gerinckímélő bevásárlótáskák

Sokakban még napjainkban is az a kép él, hogy egy gurulós bevásárlótáskával kizárólag idősebb emberek járnak boltba. Holott a gurulós táskák nagyon sokat segítenek bármely életkorban, hogy ne erőltessük túl magunkat, maradjon szabad kezünk cipekedés közben is, ami sok kellemetlenségtől és kényelmetlenségtől tud megkímélni.

gurulós bevásrlótáska

A gurulós bevásárlótáska strapabíró anyagból készül, és masszív vázszerkezettel rendelkezik, így könnyen irányítható és stabilan áll. A nagyméretű, tartós kerekei lehetővé teszik a táska mozgását szinte bármilyen felületen, és a tervezés során kiemelt figyelmet fordítottak a stabilitásra és a nagy teherbírásra is. A kerekeknek köszönhetően a táska mozgatása sokkal könnyebb, a lépcsőjáró változatot kifejezetten a tömegközlekedéshez optimalizálták. Nem gond vele sem a lépcsőn való közlekedés, sem a peron és a járművek közötti esetleges nagyobb távolság áthidalása sem. A hármas forgókerékkel ellátott táskákkal nemcsak a gyalogos közlekedés egyszerűbb, mint a korábbi generációs táskákkal. A három keréknek és a váznak köszönhetően sokkal stabilabban áll, így a pakolás is kényelmesebb. A tisztítással sincs gond, hiszen a vázról könnyedén leemelhető a szatyor rész, ami mosógépben is tisztítható.

A szatyor, ami divatot teremtett

Ki gondolta volna, hogy a poliészter szatyor egyszer divatkiegészítő lesz? Akármennyire is fontos szempont az újrahasznosítás, a gyártók hamar rájöttek, hogy sokkal nagyobb sikereket érhetnek el, ha a poliészter szatyrokat különböző designokkal látják el. Az egyszínűtől kezdve a mintás, színes vagy épp visszafogott mintákon át, gyakorlatilag bármi elérhető már a választékban. Nem túlzás azt állítani, hogy ezek a színes, mintás bevásárlótáskák már divatos kiegészítőként is funkcionálnak. Sok hölgy választ az öltözködési stílusához illő, kedvenc színeivel harmonizáló szatyrot, akár többfélét is. A strapabíró poliészternek köszönhetően, a kisebb bevásárlásokhoz is tökéletes, mint a drogéria vagy napi élelmiszer. Könnyű összehajtatni, a tárolótasaknak köszönhetően pedig praktikusan tudjuk tárolni bármilyen női táskában. Van amelyiken apró karabiner is található, így akár a táskához is tudjuk rögzíteni, hogy biztosan kéznél legyen.

bevásárlótáska

Fénykorát éli a piacozás

Bár a legtöbb élelmiszert már házhoz is rendelhetjük, mégis, ha a zöldség-gyümölcs beszerzésről van szó, sokan még mindig inkább a piacokon, kistermelőktől vásárolnak. Az árak ugyan a bolti árakéval vetekednek vagy még magasabbak is néhány esetben, viszont az áru frissességéről személyesen is meggyőződhetünk, a piac varázsát pedig semmi nem adhatja vissza. Kedvünkre válogathatunk, sokszor pedig, ahogy az „evés hozza meg az étvágyat”, az illatok és a bő választék láttán kedvet kaphatunk további alapanyagok beszerzéséhez. Ilyenkor jön igazán jól a gurulós bevásárlótáska, amelyben bőven van hely a finomságoknak. A lépcsőjáró kerékkel ellátott bevásárlótáskákkal pedig akár a piacon belüli lépcsőzés, akár a tömegközlekedésen való utazás is sokkal egyszerűbb és kényelmesebb.

lépcsőjáró bevásárlótáska

Környezettudatos bevásárlás

Egyre többen köteleződnek el nem csak az egészséges, de a környezettudatos életvitel mellett is. Szerencsére a boltok is nagy választékot kínálnak a nejlonzacskók mellett az alternatív csomagolóanyagokra. Ha pedig igazán környezettudatosak szeretnénk maradni, akkor érdemes ezeket már eleve magunkkal vinni a bevásárláshoz. Egy összehajtogatható bevásárlótáska, ami még a táskában is elfér, jól jöhet, ha csak épp az esti gyors bevásárlást végezzük. Ráadásul a különleges mintáknak és designoknak köszönhetően nem csak praktikus, hanem szép kiegészítő is lehet. Az összehajtható kosarak vagy nagyobb kerekes bevásárlótáskák pedig elférnek az autó csomagtartójában a hétvégi nagybevásárláshoz.

Piknik, utazás

A közepes méretű, kis kerékkel ellátott gurulós bevásárlótáska még utazáskor vagy piknikezéskor is jól jöhet. A hatalmas pakolási lehetőséget biztosít az egylégteres belső, így akár élelmiszert, takarókat, evőeszközöket vagy italokat is csomagolhatunk bele. A cipzáras zsebekbe pedig mehetnek a hordozható töltők, telefon vagy kisebb eszközök, amire épp szükségünk lehet. A legtöbb ilyen típusú táskát 2 féleképpen is hordhatjuk: súlyától függően a füleinél fogva, kézben is hordható vagy a teleszkópos húzószerkezettel magunk után is húzhatjuk, mint egy bőröndöt. A húzószerkezet cipzáras megoldással elrejthető.