Milyen táskát válasszunk a nyári szezonra?
  2024-06-26 00:00:00

Milyen táskát válasszunk a nyári szezonra?

Milyen táskákból választhatunk nyárra?

Persze a táskaválaszték is alakul a fogyasztói igényekhez, ugyanakkor a divat is diktálja az aktuális trendeket és befolyásolja a vásárlók ízlését. Sokan szeretik a trendi, modern fazonokat, kialakításokat, ám ezek nem mindig a praktikumról szólnak. Való igaz, hogy jól mutatnak és egyedi megjelenést kölcsönöznek a tulajdonosuknak, ám ezek a kiegészítők többnyire hétvégi bulikba, vagy különleges alkalmakra valók. A hétköznapokban is figyelhetünk a trendekre, de azért itt már a praktikum is belép a szempontok közé, ugyanis jó, ha minden cuccunk kényelmesen elfér a táskánkban. Azért a választás olykor nehéz lehet, azaz nem biztos, hogy egyetlen táskában megtaláljuk mindazt, amit szeretnénk. Ugyanis gyakran előfordulhat, hogy különböző helyeken kell megjelennünk. Többnyire minden nap munkába megyünk, majd edzésre vagy valamilyen tanfolyamra, este pedig barátainkkal, vagy kollégáinkkal találkozunk.
Bár a bőr mindig jó választás, nyáron jobban kedveljük a lazább anyagokat, akár fonott megoldásról, vagy vászonról van szó. Természetesen a fonott bőr is hódít idén! Persze az is lehet, hogy az idei szezonban a bőrtáskát felváltja a hálós táska, mivel rengetegszer jelent meg a kifutókon ez a stílus.
Ami a színeket illeti egyértelműen a világos pasztell, vagy az élénk fagyiszínek dominálnak ebben az évszakban. Élénk zöld, világoskék, pasztell lila és púder, de még folytathatnánk a sort, mivel az UV színek már egy ideje újra visszatértek! A shopper bag-ek továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek az idei szezonban is, ha viszont a munkába járáshoz formálisabb darabot szeretnénk, akkor válasszunk egy menő laptoptáskát, vagy laptophátizsákot!

hátizsák, rolltop hátizsák

Új kollekciók a Gaboltól

Több újdonsággal is bővült a Batyu.hu választéka a nyári szezonban. Minden méretben és fazonban kaphatók a Gabol női táskák, melyek jellemzően a környezettudatosság jegyében, PVC mentes anyagból készültek. Egy részük cseppálló, ezért a vizes felületeknek és a nyári esőnek is ellenállnak. Legyen szó sima női válltáskáról, vagy női hátizsákról, érdemes az új kollekciókat megtekinteni! Színben a visszafogottabb bézs, világos lila, levendula, de az élénk korall árnyalatok is megtalálhatók. A Gabol új India, Nadine Edna, Zahara, és Rio kollekciójának női táskái közül biztosan mindenki talál magának megfelelőt. A többrekeszes, cipzárral rendelkező megoldás és a kiváló elrendezés miatt remekül pakolhatunk ezekbe a táskákba. Akik a környezettudatosság, fenntarthatóság hívei és így élik hétköznapjaikat is, azoknak különösen jó szívvel ajánljuk ezeket a PVC mentes termékeket. Nem kétség, hogy elegáns, egyedi stílus és szín, valamint modern kialakítás jellemzi a Gabol női táskákat, hátizsákokat, így bármelyik ideális választás a hétköznapokra!

női táska

Strandtáska: akár lazább hétköznapokra is!

Nemcsak strandoláshoz, de lazább nyári hétköznapokra is tökéletes lehet egy strandtáska. Joggal merül fel a kérdés, hogy mit keres egy munkahelyen strandtáska? Tény, hogy az utóbbi években ezek a fazonok és anyagok is becsempészték magukat az általános kiegészítők közé, ezért nem csupán a vízparton használhatjuk őket. Tulajdonképpen a tote bag fazonokhoz teljesen hasonlóak a strandtáskák, maximum anyagukban különböznek ezektől az exkluzívabb változatoktól.
Mivel elég strapabíró a szerkezetük és anyaguk is többnyire vastag, erős, ezért jól bírják a napi gyűrődést, ezeket a táskákat nem kell félteni sem a tömegközlekedésen, sem pedig a gyakori használattól. Tisztításuk is könnyű, ezért nem kell aggódnunk amiatt, hogy ráfolyik a reggeli kávénk, vagy a benne tárolt üdítő.
Vidám, élénk színeikkel már eleve feldobják a napunkat! Ezekbe a táskákba is kényelmesen pakolhatunk és rendkívül jól passzolnak egy szép nyári ruhához, de akár egy farmeres összeállításhoz is.

strandtáska

Bármilyen stílust, designt is követünk a 2024-es nyári táskák között biztosan megtaláljuk azt, amely kiemeli az egyéniségünket és feldobja a megjelenésünket. Azt viszont tartsuk szem előtt, hogy a táska nem csupán praktikus viselet, hanem egyben a stílusunk szimbóluma is. Tehát, válasszunk olyan darabot, amely hűen tükrözi a személyiségünket és ezáltal természetesen, magabiztosan viselhetjük!