Hasznos és trendi ajándéktippek férfiaknak
  2023-11-16 00:00:00

Hasznos és trendi ajándéktippek férfiaknak

Az is jó ötlet, ha okosan, ügyesen kikérdezzük a célszemélyt, puhatolózhatunk minek is örülne igazán. Mutatunk néhány szuper minőségi terméket, amelyekkel garantáltan meglephetjük férfi szerettünket!

A jó ajándék kis helyen is elfér

Nézzünk rögtön olyan termékeket, amelyek kis helyen is elférnek, ám rendkívül praktikusak, hasznosak a férfiak számára. Köztudott, hogy az urak sokkal jobban szeretik az olyan típusú meglepetéseket, amelyek funkciójukat tekintve praktikusak a hétköznapokban. Szóval nem elég, ha ajándékunk „csak” jól néz ki, azt használni is lehessen!

Kezdjük talán a legegyszerűbbel, amely kis helyen, akár zakózsebben is elfér, azonban lehet rendkívül elegáns egyben praktikus, és ez nem más, mint a férfi pénztárca. Egészen a klasszikus színektől és fazonoktól a picit extravagánsabb darabokig, igen széles a választék. A pénztárca mellett a kártyatartó is jó választás lehet, mert aki sok plasztikkártyát hord magával, egyszerűbb és hasznosabb azokat rendezve, átláthatóan tárolni.
Szintén menő ajándék lehet a manapság ismét divatos övtáska, pláne azoknak, akik nem szeretnek sok cuccot hordani magukkal, vagyis kis helyen szeretnék tárolni irataikat, pénztárcájukat.

Pénztárca, férfi pénztárca

Már valamivel nagyobb, de ugyanakkor örök darab lehet egy válltáska is, és itt is különféle anyagokból választhatunk, a szintetikus anyagoktól a bőrhatásún át, egészen az elegánsabb valódi bőr termékekig.

esernyő, válltáska

Örökzöld ajándékötlet az esernyő! Itt csupán az a kérdés, hogy akinek az ajándékot szánjuk mennyire konzervatív, vagy esetleg mekkora helyen szeretné tárolni. Ugyanis a csodás, klasszikus színvilágú összecsukható esernyőkön kívül egy rendkívül konzervatív és igazán „angolos” darabot is választhatunk. Funkcióját tekintve automata, félautomata és kézi nyitású esernyők közül válogathatunk. Esernyők vásárlása során érdemes szélálló, esőálló darabot választani, hiszen ez külön pluszt ad a praktikumnak!

Nagyobb méretű ajándékok

Komoly, konzervatív üzletembereknek jó választás lehet egy klasszikus diplomatatáska, vagy aktatáska. Lazább, sportosabb stílusú uraknak viszont ideális lehet egy laptoptáska, vagy laptop hátizsák, amelyet kényelmesen viselhetnek a mindennapokban, ráadásul a több rekeszes, cipzáras kialakításnak köszönhetően rendszerezetten pakolhatnak bele.

Laptoptáska, rolltop hátizsák

Mostanában jöttek divatba az úgynevezett rolltop hátizsákok, amelyek bővíthetők, így űrtartalmuk jócskán megnövelhető. Ezekre is érdemes tehát vetni egy pillantást, ha ajándék ötleteket keresünk.

Jelentősen nagyobb méretű ajándék egy utazótáska, ami rövidebb utazásokra tökéletes, vagy ha repülővel indulunk útnak, akkor pedig a megfelelő méretben kabintáskaként, kabinhátizsákként is ideális lehet. Itt is számos termék közül szemezgethetünk: kezdve a sportos kialakítástól egészen az elegánsabb bőr változatokig. A praktikumot erősíti, hogy többségük kényelmesen viselhető vállon és háton egyaránt, tényleg szinte személyre szabottan, az egyéni igényeknek megfelelően választhatjuk ki a megfelelőt. Itt minden szempontra érdemes odafigyelni, hiszen nagy valószínűséggel ez az ajándék hosszú távra szól majd. Nagy előnye egy utazótáskának, hogy könnyen tárolható, rugalmas anyagának és szerkezetének köszönhetően. Azaz, ha éppen nem használjuk, összecsukhatjuk, összehajthatjuk őket, és könnyedén elférnek egy szekrény aljában vagy például az ágy alatt. A bőröndök ezzel szemben általában merevek és terjedelmesek, így több helyet foglalnak el, amikor nincsenek használatban.

Ha már az utazásnál tartunk, üzleti utakra elengedhetetlen egy jó minőségű, megbízható öltönytartó. Elengedhetetlen kiegészítő mindazok számára, akik sokat utaznak, akár más országokba, céges eseményre, konferenciára, stb.. Akinek az utazás a munkája része, annak az öltönyzsák is az. Az ingeket, öltönyt szabályosan, gyűrődés nélkül tárolhatjuk benne, ezért ez a kiegészítő minden férfi gardróbjának szinte kötelező eleme. Arról sem érdemes megfeledkezni, hogy az öltönytartó esetében is fontos szempont lehet, vagy legalábbis nem árthat, ha olyat választunk, amely színben, stílusban harmonizál az illető többi utazótáskájával.