Elegáns és praktikus ajándékötletek hölgyek számára
  2023-11-14 00:00:00

Elegáns és praktikus ajándékötletek hölgyek számára

Vannak, akik már hónapokkal az ünnepek előtt elkezdik tervezgetni, hogy kinek, mit fognak ajándékozni, míg másokat kizárólag a határidő inspirál, ezért inkább az utolsó pillanatra hagyják az ajándék vásárlást, legyen szó egy apró figyelmességről vagy egy komolyabb ajándékról. 

Praktikus ajándékötletek

  • Pénztárca: Egy elegáns bőr pénztárca sosem megy ki a divatból. Lehet visszafogott fekete vagy barna, de a hölgyek körében kedvelt a piros bőr is. Lehet nagyobb, brifkó méretű, amelyben a papírpénz és az aprópénz is elfér, plusz a bankkártyák, illetve törzsvásárlói kártyák. Ha viszont szívesebben kezeljük pénzügyeinket a mobilunkról, akkor is jól jöhet egy kisebb pénztárca az apró számára vagy egy igazolvány, kártyatartó.

Pénztárca, női pénztárca

  • Mobiltok: A mobiltokok és laptopvédő borítások nem csupán praktikusak, hanem stílusosak is egyben. Ráadásul annyira könnyű őket cserélni, hogy akár naponta más designt kaphatnak az elektronikai eszközeink. Akár teljes szettben is megvásárolhatók, például fülhallgató tartó, laptop védő és mobiltok.
  • Esernyő: Az esernyő egy nagyon alulértékelt ajándék az utóbbi években, pedig rendkívül hasznos kiegészítő. Egy stílusos hosszú esernyő mindkét kart és a hátat is megfelelően óvja az esőtől. Sőt, akár ketten is beférnek alá. De vannak már egészen praktikus mini esernyők is, amelyek egy normál női táskában is kényelmesen elférnek. Így szinte észrevétlenül lapulnak a táskában, amíg szükség nem lesz rájuk. Érdemes minél élénkebb színűt választani, mert a szürke, esős időben sokkal hamarabb észrevehetőek azok a gyalogosok, akik élénk színeket viselnek.

Esernyő, női esernyő

Praktikus, nagyobb értékű ajándékok

  • Laptop táska: Egy bőr laptoptáska vagy egy dizájn laptophátizsák is praktikus kiegészítő lehet akár hölgyek számára is. A hátizsákok kényelmesek és akár még 1-2 napos üzleti útra is elegendő lehet csomagolás szempontjából. A laptoptáskák pedig jól illenek azokhoz a hölgyekhez, akik a sportos helyett inkább az elegáns megjelenést részesítik előnyben. A krokodil vagy kígyóbőr minták még egy kis extravaganciával fűszerezik a megjelenést.

Laptop táska, laptophátizsák

  • Bőrönd: Gyakran utazóknál mindennapos használati tárgy a kabinbőrönd vagy akár egy nagyobb gurulós bőrönd. Akár színben vagy mintában passzoló bőrönd szettekkel is meglephetjük szeretteinket: bőrönd, plusz a bőröndre illeszthető kozmetikai táska kombináció vagy a kabin bőrönd és egy nagyobb bőrönd párosítása jól kihasználható akár vakációról, akár üzleti útról legyen szó.

Bőrönd

Apróbb ajándék ötletek

  • Adventi kalendár: apró figyelmességek, minden napra: Ha csak apró figyelmességekkel szeretnénk meglepni az ismerőseinket, válasszunk vagy készítsünk adventi kalendáriumot a megajándékozni szándékozott kedvenc kozmetikumaiból, édességeiből vagy akár teáiból. Számos kozmetikai gyártó készít különleges karácsonyi, limitált szériás termékekből adventi naptárt, vagyis méretét tekintve már inkább dobozt. Mini kézkrémek, tusfürdők, körömlakkok, sminktermékek is megtalálhatók az ilyen ajándékok között. De a tea, kávé és édességgyártók kínálatában is találhatunk hasonló ajándékdobozokat. A limitált kiadású termékek mellett nagy figyelmet fordítanak a naptár dizájnjára is. Igazán exkluzív és elegáns ajándékok lehetnek. Ha biztosra szeretnénk menni, állítsunk össze saját adventi naptárat azokból a termékekből, amiket biztosan szeret és használ az ismerősünk. Relaxáló fürdőbomba, a kedvenc körömlakkja, néhány filter a kedvenc teájából vagy a kedvenc kávé kapszuláit is elrejthetjük a kis tasakokban. A fő ajándék (december 24.) lehet akár egy praktikus bőr kártyatartó.
  • Neszesszer, a kedvenc kozmetikumaival: Egy stílusos neszesszer mindig jó ajándék. Akár üresen is átadhatjuk, de ha a szerettünk szereti a kozmetikumokat, akkor a drogériás ajándékcsomagok helyett válasszunk ezúttal mi egy szép neszesszert és töltsük fel a kedvenceivel.

Neszesszer, beauty bag

  • Illatgyertya válogatás, a nyugalmas 5 percekért: Egy kellemes aromájú illatgyertya segíthet jobban ráhangolódni az ünnepekre vagy kicsit kikapcsolni a hétköznapok sűrűjéből. Válasszunk szójaviasz gyertyát, ami nem kormol és nem bocsát ki káros anyagokat égés közben. Az ünnepi hangulatot fokozhatjuk fa kanócos gyertyákkal, amelyek valóban olyan ropogó hangot hallatnak, mint a tűzifa ropogása. Ha igazán karácsonyi illatot szeretnénk, akkor a vanília, narancs, fahéj, fenyő bármilyen kombinációban tökéletes lehet. Ha viszont kifejezetten a relaxáláshoz, pihenéshez keresünk illatot, akkor a levendula, rozmaring, ylang-ylang vagy a szantálfa lehet a jó választás. Ajándékozzunk mellé hidratáló fátyolmaszkot is a tökéletes feltöltődés érdekében!