Készletkisöprés! Akár 30-40%-os kedvezmények! Megnézem az akciókat!

Bemutatkozik a Gabol márka
  2022-09-26 20:34:00

Bemutatkozik a Gabol márka

A spanyol Gabol márka ismerősen csenghet már hazánkban is sokak számára. A valenciai cég bőröndök, táskák, pénztárcák és iskolatáskák tervezésére, illetve gyártására specializálódott. Mára a világ jelentős részén, 65 országában vannak jelen, és csak Spanyolországban, több mint 1 600 értékesítés ponttal büszkélkedhetnek. A Gabol márka egyik magyarországi forgalmazója a batyu.hu. A kínálatban megtalálhatóak a márka mind a négy kategóriájának termékei.


A spanyol bőrönd története


A cég eredete egészen 1965-ig nyúlik vissza, amikor is a Gallego család bőrtermékek gyártásába kezdett burjassoti műhelyében. Néhány év alatt a kis családi vállalkozás egy egészen ígéretes kézműves műhellyé fejlődött. Az eladási számok szépen növekedtek, a termékeket pedig folyamatosan a vásárlók igényeihez igazítva fejlesztették, a magas minőség és a megszokott színvonal megőrzése mellett.
1983-ban fordulat érkezett a cég életében: a fiatal generáció vette át a vállalat vezetését. Ambiciózus terveik között szerepelt, hogy a kis műhelyből igazi nagyvállalattá váljanak, az iparág meghatározó szereplőjévé.
1990-ben a dinamikus fejlődésnek köszönhetően, már a nemzetközi piacok felé nyitás is elérhetővé vált. Míg a gyártás egy részét külföldre helyezték át, a tervezést a hagyományokhoz híven, mindvégig az anyaországban, Spanyolországban tartották és tartják a mai napig is.
Rendszeresen erősítik a márka szerepét olyan neves hazai és nemzetközi vásárokon, valamint kiállításokon, mint a Bisutex (Madrid), az ILM (Offenbach), a Paperworld (Frankfurt), az InSights (Nürnberg), vagy a Francal (Sao Paulo).

Elkezdődőött az iskolaszezon, válogass Gabol termékeinkből



Design: a mediterrán szellem és vitalitás jegyében


A Gabol márka tervezői minden kollekciójukban elkötelezettek a kreativitás és az innováció mellett. A tervezési részleg az egyik alappillérük, nem véletlenül tartják a mai napig is Spanyolországban. A tervezői csapatot is úgy állították össze, hogy folyamatos legyen az inspiráció, de a szakmai minőség se romoljon. Ennek okán különböző életkorú és profilú tervezőket hívtak meg a csapatba, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy új és érdekes ötleteket álmodjanak meg a termékekre, hiszen a kollekcióknak nem csak a trendekkel, de a vásárlói igényekkel is összhangban kell lenni. Ehhez jön még a funkcionalitás, mint elvárás, amelyet négy kategória - utazás, üzlet, kiegészítők és az iskola- határoz meg.
A közös nevező, amely minden tervezést átitat, nem más, mint a mediterrán szellem, a frissesség. A mediterrán hangulatra jellemző vitalitás és vidámság visszaköszön a márka minden egyes darabjában. Az élénk színek, mint a korall, türkiz, mustár vagy épp a fehér, a virágmintákkal ötvözve hűen tükrözi a pezsgő, mediterrán életérzést. A színek kavalkádja azonban egy percig sem terelheti el a figyelmet a kényelemről és a praktikusságról, mely szintén a déli életforma sajátja.


Egy minőségi hátizsákra mindig szükség van.

Kutatás, fejlesztés és innováció


Élen járnak a kutatás, fejlesztés területén is. Folyamatosan új technikákat alkalmaznak a gyártási folyamatok során annak érdekében, hogy ügyfeleik élvezhessék az innovatív előállításból származó előnyöket a mindennapokban is.


Anyag


Pamut, poliészter, nejlon és szintetikus anyagokat is felhasználnak a gyártás során. Ezek az anyagok, pont azt a funkcionalitást és praktikusságot adják, amelyet a vásárlók egy táskában vagy hátizsákban keresnek. A Gabol bőröndök esetében az anyagok jelentős fejlődésen mentek át a technológiának és az innovációnak köszönhetően, fokozatosan erősítve a termékek minőségét és tartósságát.


Kerék


Sokak számára a bőrönd kiválasztásának egyik sarkalatos pontja: a kerék. A kerekek poliuretán műanyagból készülnek, mely utóbbi a tartósság mellett, extra rugalmasságot is biztosít a keréknek, így jelentősen csökkentve a bőrönd használata közbeni zajt, zörgő hangot.

A Gabol bőröndök többféle fajtában és színben kaphatóak.


Poggyászbiztonsági rendszerek


Minden közép- és felsőkategóriás kollekció tartozéka a TSA (Travel Sentry Approved), vagyis a biztonsági lakat.


Technikai sajátosságok


Üzleti és iskolai hátizsákjaik az új technológiákhoz igazodó rekeszekkel és műszaki jellemzőikkel tűnnek ki. Reflektorok, rendszerezők, USB-port, sőt még napelemek is megtalálhatóak a táskákon, melyek valódi példái az innovatív ötletek gyakorlati megvalósulásának. Emellett az ergonómián is folyamatosan javítanak: a termékeket kényelmesebbé és párnázottabbá teszik, mely nemcsak a táska viselőjének jelent további komfortot, de a táskában elhelyezett holminkat is védi.


A Gabol táskák nem csak szépek, praktikusak, de a környezetet is óvják!


A vállalat célja, hogy környezetbarát termékeket hozzanak létre, nem csak egy jól megfogalmazott gondolat, hiszen mára gyakorlatilag minden táskájuk és hátizsákjuk PVC műanyag nélkül készül. Emellett újrahasznosított PET palackból (műanyagokból) készült anyagokkal is dolgoznak, amelyeket fokozatosan építenek be az új kollekciókba is. Különös figyelmet fordítanak a gyermekek számára készült termékekre, ahol az előírások (REACH) még szigorúbbak, mint a felnőtteknek szánt táskák és kiegészítők esetén.
Végül, de nem utolsó sorban, mindezek mellett, a magas fokú minőségbiztosítási rendszereiknek köszönhetően, terméktől függően 5-10 év garanciát is vállalnak a táskáikra.