Táskák az ősz színeiben
  2023-09-27 00:00:00

Táskák az ősz színeiben

A zöldtől a sárgáig, a sütőtök, a narancssárga, a barna sokféle árnyalata, a piros alma: mind-mind annyi lehetőséget tartogat, így nem kell aggódni amiatt, hogy nem találunk egy jó színt magunknak. Nézzük meg, hogy milyen őszi színek állnak rendelkezésünkre egy szuper táska kiválasztásához!

Merész vagy hagyományos színek

Örök kérdés, hogy mit mivel hordhatunk, milyen színkombinációhoz, milyen kiegészítő illik. A hagyományos színek és a divat kedvelői jobban szeretik, ha egységes a megjelenésük, ezért többnyire az öltözékükhöz hasonló, vagy legalább árnyalatban passzoló kiegészítőt választanak (ha már az őszi színeknél tartunk egy kávébarna, öltözékhez szintén barna színű táskát hordanak, persze a táska lehet világosabb, vagy sötétebb árnyalat). Ez a letisztult outfit-variáció mindig divatos és elegáns marad, ezzel a kombinációval biztosan nem lövünk mellé! Viszont az utóbbi időben egyre divatosabbá vált, hogy színben, fazonban feltűnő kiegészítőt választunk (például egy viszonylag letisztult öltözethez egy élénk kék táskát). Nos, ősszel akár a merészebb, akár a hagyományos stílust választjuk, trendi színekben biztosan nem lesz hiány! Lássuk, milyen színekkel „dolgozhatunk” idén ősszel!

Barna táskák

Klasszikus őszi színek

Ha az őszre gondolunk, ha az ősz színei a téma, akkor az évszakot gyakran a fák leveleinek változó árnyalataival társítjuk. Az élénkzöld levelek megváltoznak, amikor a hőmérséklet csökkenni kezd, és vörösessé, bíborvörössé, sárgává válnak, vagy úgy néznek ki, mintha a nap sugarai ropogósra égették volna őket. Egyes levelek királyi szilvává is válnak. Egyes levelek többszínűek, barnás, sárgás, bordós árnyalatokban pompáznak.

Bordó táskák

Mindezek az árnyalatok évről évre szezonális alapok maradnak, de az ősz színtörténete folyamatosan bővül. A mély erdőzöld, az olívazöld és a kékeszöld tónusok az őszi hónapok kedvencei, hiszen ezek az árnyalatok se nem túl élénkek, se nem túl visszafogottak. Ha a világos színeket kedveljük, akkor választhatunk egy sárgászöld vagy avokádózöld táskát is, mert ezek az idei év trend árnyalatai.

olivazöld táskák

Trendi, új színek

A 2023-as őszi divat szezon javában tart, és ezzel együtt egy teljesen új színtrend-készlet inspirálja gardróbjainkat. A pirostól a pirosig és még pirosabbig, végül a szürke és sárgabarack – ebben a szezonban mindenki talál valamit, amit szerethet. Bármilyen meglepő, de minden kétséget kizáróan a piros a legdivatosabb szín 2023 őszén. De valószínűleg ősz végére mindenki, aki divatos szeretne lenni, a szürkét fogja vásárolni. A szürke ugyanis egy másik kulcsszín. Az idei szezonból például a csokoládébarna, a jégkék, a vaj, a borsvörös és a teveszín is kiemelkedik.

Az idei őszi szezonban a trendek persze magukban foglalják a klasszikus színeket is, azaz a kávé ihlette barnákat a tónusos öltözködéshez és a meglepő sárga színeket azok számára, akik még nem állnak készen a nyár búcsúztatására. Ráadásul, a Barbie-rózsaszín kezd egy kissé halványodni, bár még az ősszel jelen lesz az öltözékekben, kiegészítőkben.

Rózsaszín táskák

Viszont számos merész árnyalat startra készen áll, hogy a helyére lépjen. A social media platformok, például a jeges kéket és a cseresznyepirost részesítik előnyben, amelyek szintén jól mutathatnak a ruhatárunkban, de egy táska is borzasztó trendi lehet ezekben az árnyalatokban. Az ősz egyik legizgalmasabb trendszíne: a karamell, amely amellett, hogy szolid színnek minősül és nagyon sok más színnel passzol, szintén egy természetes árnyalat.

További divatos szín marad a zöld és annak különféle variációi, mint az olíva, vagy a khaki. Belépett a kék is a különleges és trendi színek közé: elegáns olajkék, petrolkék, pávakék is bátran hordható ebben a szezonban. Ezek egy nagyon szép, elegáns árnyalatai a kéknek, és bizonyára hódítanak majd az alkalmi, üzleti divatban is.

Élvezzük ezt a színkavalkádot és a variációs lehetőségeket! Ha pedig merészek szeretnénk lenni bátran keverhetjük is a színeket ebben a szezonban!