Tolltartók

Iskolai tolltartók a bedobóstól a klapnisig, kicsiknek, nagyobbaknak egyaránt. Színes strapabíró termékek a Batyu.hu választékában.
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

A Batyu.hu-n található iskolaszerek online választéka között tolltartóinkat is érdemes végigböngészni. A sikeres iskolakezdés számos összetevőn múlik, de lényegesek az iskolaszerek is, amelyeket be kell szereznünk mielőtt szeptemberben becsengetnek. Jó, ha nem hagyjuk az utolsó pillanatra és a legjobb, ha van időnk böngészni a lehetőségek között.

Az iskolatáskák és az egyéb kiegészítők vásárlásakor fontos kritérium a praktikum és a tartósság, ezt mindenképpen tartsuk szem előtt!

A tolltartó mindennapos munkaeszköz, ezért fontos, hogy megfelelő legyen, mert nagyban megkönnyítheti a kis elsős órai tevékenységét. Legjobb, ha kihajtható (klapnis), mert így könnyen, gyorsan megtalálja benne a szükséges ceruzát. Figyeljünk arra, hogy a tolltartóban csak a szükséges eszközök legyenek, azok, amelyeket a tanító majd elmond. Minden egyéb, könnyen elterelheti gyermekünk figyelmét. A „bedobálós” tolltartó már inkább felsősöknek való, azaz amikor a kamaszok néhány ceruzával és tollal már megoldják az egész tanévet.
A legszuperebb, ha szettet vásárolunk tehát egymáshoz passzoló tolltartót, hátizsák, tornazsákot és uzsonnástáskát választunk.

Persze egy jó tolltartó is elengedhetetlen az iskolakezdéshez. Márkás tolltartó kínálatunkban megtalálható bedobálós tolltartó és klapnis tolltartó is. A praktikumon kívül gyermekeinknek fontos lehet a szín és design is, így a Batyu.hu-n egyaránt megtalálható tolltartó lányoknak és tolltartó fiúknak is.

Ebben a kínálatban is ajánljuk egyik kedvenc márkánkat: tekintse meg Gabol tolltartó választékunkat!