Készletkisöprés! Akár 30-40%-os kedvezmények! Megnézem az akciókat!

Laptophátizsák

Laptophátizsákok különböző méretű laptopokhoz. Elegáns, bőr, vagy sportosabb vízálló laptophátizsákok, különféle színekben és fazonokban, férfiaknak, nőknek egyaránt. Bővíthető rolltop hátizsákok széles választéka.
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Aki szeretne valamivel sportosabb, lazább és egyben kényelmesebb kiegészítőt kedvenc laptopjának, választhat egy szuper laptophátizsákot. Nemcsak praktikus, de egyben a derekunkat, hátunkat is kíméli, ha a válltáska helyett inkább hátizsákot választunk. Lazább hétköznapokon és lezserebb öltözethez remekül passzolnak ezek a hátizsákok, nem beszélve arról, hogy mind anyag-variációkban, mind pedig színek tekintetében nagy a választék a Batyu.hu-n!

Persze a laptop hátizsákok közül is lehet az elegánsabb bőr laptop hátizsák mellé letenni voksunkat, vagy választhatunk egy lezserebb, strapabíró vízálló laptop hátizsákot praktikus tulajdonságai miatt.

A női laptop hátizsákok rendkívül élénk színekben és szintén széles választékban állnak rendelkezésre. Olyan szép tavaszi és nyári színek és minták közül választhatnak a hölgyek, mint például a halványzöld, púderszín, vagy virágmintás változat. Laptop hátizsákjaink egy része ún. rolltop hátizsák, ami azt jelenti, hogy bővíthetősége miatt magasabb/nagyobb tárgyakat is tárolhatunk benne.