Kabintáska

Kabintáska, kabinhátizsák, mindkettő ideális kézipoggyász a fedélzetre. Gurulós kabintáska, praktikus kabinhátizsák választékunk nagy része a legtöbb fapados légitársaság fedélzetére felvihető.
Vásárolj 15e Ft felett és a megrendelt terméket/termékekeket ingyenesen házhoz szállítjuk.
1-2 munkanapon belül Nálad a megrendelésed.

Aktív szűrők

Kabintáskák és kabinhátizsákok széles választéka a Batyu.hu-n! Kényelmes és valóban praktikus pakolást tesz lehetővé akár a kabintáska, de a kabinhátizsák is. Kézben és vállon is hordható termékeket kiegészítik a gurulós kabintáskák, a könnyed utazás kedvéért. Ha nem szeretné hátát, gerincét terhelni, nagyon jó választás lehet egy görgőkkel felszerelt kabintáska.

Sportosabb utazóknak a kabinhátizsák a legjobb választás, amely ideális kézipoggyász. A legtöbb kabinhátizsák kézben, és szivacsos, állítható vállpántjainak, valamint szintén szivacsos hátrészének köszönhetően háton kényelmesen hordható. A hagyományos kézifogó fül mellett oldalsó kézifogóval is rendelkezik, így segítve az emelést.

Különösen nagy kedvenc Gabol kabintáska választékunk közül a Gabol Wizzair kabintáska.
Nézzen körül bátran és válogasson kabintáskáink és kabinhátizsákjaink körül, hiszen egy részük a legtöbb fapados repülőjáratra is felvihető speciális méretüknek köszönhetően!